RESKONTRA-ASIANTUNTIJA, Turku

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
3

 

Haemme nyt asiakkaallemme Turkuun

RESKONTRA-ASIANTUNTIJOITA.

Tehtävässäsi vastaat asiakasyritysten reskontraprosessien toteuttamisesta, myyntireskontran hoidosta ja raportoinnista. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Kannat itsenäisesti vastuun asiakkuuksistasi, joten omaat palveluhalua ja -asennetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen, mutta päästäksesi mahdollisimman nopeasti työhön käsiksi omaat kokemusta myyntireskontran tehtävistä.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen, sekä nuorekkaan ja energisen työympäristön, jossa pystyt kehittämään itseäsi. Saat hyvän perehdytyksen sekä jatkuvaa koulutusta ja valmennusta osaamisesi kasvattamiseksi. Osa paikoista on määräaikaisia, osa vakituisia.
Kilpailukykyisen palkan ja bonusjärjestelmän lisäksi tarjoamme laajan ja kattavan työterveyshuollon sekä hyvät työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikimmiten rekisteröimällä CV:si sivujen www.manpower.fi tehtävän ”RESKONTRA-ASIANTUNTIJA, Turku” –kautta. Haastattelut tehtävään aloitetaan viikolla 42, ja paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Kati Tuominen, p. 050 390 9787, parhaiten tavoitettavissa to 12.10. klo 14-15 ja pe 13.10. klo 14.30-15.30.