PROJEKTIMYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Helsinki

Ruotsalaisomisteinen pörssiyhtiö FM Mattsson Mora Group on yksi Pohjoismaiden johtavista vesihanoja keittiöön ja kylpyhuoneeseen kehittävistä ja markkinoivista yrityksistä. Tuotteet myydään vahvoilla ja tunnetuilla tavaramerkeillä Mora Armatur, FM Mattsson ja Damixa. Pohjoismaat ovat konsernin päämarkkina-alue. Liikevaihto on yli 120 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on yli 550. Yrityksellä on pitkä, yli 150 vuoden historia. Tuotteet valmistetaan moderneissa tuotantolaitoksissa, samalla kuitenkin pitkiä laatuperinteitä vaalien. Toimialallaan yritys on arvostettu ja tunnettu innovatiivisuudestaan sekä tyylikkäistä ja korkealaatuisista tuotteistaan. Lisäksi FM Mattsson Mora Group Finland haluaa toiminnallaan ja ajatusmaailmallaan erottua tuomalla alalle jotain täysin uutta ja edistyksellistä. Tästä yhtenä hyvänä esimerkkinä yhteistyö Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Kaupan ala - Retail
Tehtävien määrä: 
1
 
Haluatko sinä olla mukana rakentamassa erityisesti Mora Armaturin ja Damixan brändin tulevaisuutta Suomen markkinoilla? Haemme kasvumme tueksi avainhenkilöä 
 
PROJEKTIMYYNTIPÄÄLLIKÖN tehtävään
 
FM Mattsson Mora Group Finland Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän sekä näköalapaikan alalla arvostetussa ja vakavaraisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden ja vahvojen brändien parissa. Tarjoamme itsenäistä ja monipuolista myynnin tekemistä yhdessä asiantuntevien kollegoiden ja eteenpäin katsovan työyhteisön kanssa. Saat tehtävään, toimintaamme ja ratkaisuihimme syvällisen perehdyttämisen. 
 
Tehtävä on uusi! Tehtävässä rakennat brändiemme tunnettuutta alalla. Olet aktiivisesti yhteydessä suunnittelu- ja arkkitehtitoimistoihin sekä muihin alan toimijoihin. Vastaat itsenäisesti kiinnostavista ja haastavista projekteista ja osaat tehdä pitkäjänteistä myynti- ja vaikuttamistyötä. Henkilönä olet tavoitteellinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Tehtävässä raportoit Suomen toimitusjohtajalle. 
 
Toivomme sinulta
- soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta (esim. arkkitehti, LVI-insinööri tms.)
- kokemusta b-to-b myynnistä
- hyvää asiakaslähtöistä ajattelua ja halua vaikuttaa alan toimijoihin tavoitteellisesti, tuloksellisesti ja pitkäjänteisesti
- ennakkoluulotonta ja markkinointihenkistä asennetta
- yhteistyö- vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
- aktiivisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsinkielentaidosta on etua  
 
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.1.2019 mennessä osoitteeseen www.experis.fi.  Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit  Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com. ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com.  
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.