A LA CARTE TARJOILIJA, Helsinki-Vantaa lentokenttä

Innostutko kansainvälisestä ympäristöstä, hilpeästä lentokenttäfiiliksestä sekä skandinaavisesta menusta? Puhutko mielelläsi tuoreiden suomalaisten raaka-aineiden puolesta ja haluat tarjota matkailijoille rennon ja onnistuneen ruokailuelämyksen ennen kiitoradalta nousua? Haluatko olla osana hyvällä fiiliksellä varustettua ja huumorintajuista tiimiä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen? Ilmianna itsesi ruudun takaa nyökkäilemästä!

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki, Vantaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
2
 
Haemme asiakkaallemme Á la Carte ravintolan ammattitaitoiseen ja hyväntuuliseen tiimiin
 
KAHTA TARJOILIJAA 
 
työskentelemään arvostetussa Pier Zero –ravintolassa, jossa työyhteisön hyvä fiilis välittyy myös matkustajille! Ravintola Pier Zero avaa asiakkailleen aivan uuden maailman tunnelmallaan upeine näköaloineen. Liity tiimiin, jossa todella hyvä henki ja huumori ovat arkipäivää sekä ympäristöön, jossa koet aina olevasi menossa, kymmenien eri kielien ja kansallisuuksien ympäröimänä! 
 
Kyseessä on puolen vuoden vuokratyösuhde Manpowerin kautta, jonka jälkeen työsuhteen vakinaistuminen tai rekrytoituminen suoraan asiakasyrityksellemme HMSHost Finland Oy:lle on hyvin todennäköistä. Työtä on tarjolla 30h/60h tai 90h /3 viikkoa kaikkina vuorokaudenaikoina. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 
 
Tehtäviisi kuuluu
- ammattitaitoinen ja korkealaatuinen tarjoilu
- loistava asiakaspalvelu
- ravintolan siisteydestä ja asiakkaiden viihtyvyydestä vastaaminen
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
- aiempaa ravintola-alan työkokemusta
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- kiinnostusta maittavaan, monipuoliseen ja tuoreista raaka-aineista tehtyyn ruokaan
- oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä halua kehittyä työssäsi
- salmonella-, hygienia- ja anniskelupassia
 
Tarjoamme sinulle työn kansainvälisessä ympäristössä ja iloisessa ja avoimessa tiimissä! Kaupan päälle pääset töihin yhteen maailman parhaimpaan lentokenttään! Hyvälle tekijälle on tarjolla mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi tai 040 827 9433. 
 
Pier Zero kahvilaa operoi HMSHost Finland Oy, jolla on 19 kahvilaa & ravintolaa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Lisätietoja osoitteesta: http://hmshost.international
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.