PROJEKTI/MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Pietarsaari

Japrotek Oy Ab kuuluu Uutechnic Group -konserniin, jonka strategisena tavoitteena on tuottaa asiakkailleen lisäarvoa kehittämällä korkeatasoisia ja kokonaisvaltaisia teknologiaratkaisuja ja prosessipalveluja. Pietarsaaressa toimiva Japrotek kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla sekoittimia, paineastioita kuten kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhteistyössä Uutechnic Groupin kanssa Japrotek Oy Ab on eräs harvoista yrityksistä, joka itse suunnittelee ja valmistaa sekä säiliöitä että sekoittimia ja voi siten vastata valmiista sekoitin- ja säiliöyhdistelmästä.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Pietarsaari, Kokkola
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista

PROJEKTI/MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Pietarsaareen

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-    teknillistä ja/tai kaupallista koulutusta
-    kokemusta toimitusprojektien myyntityöstä ja/tai toimitusprojektien hoidosta
-    teknistä taustaa (kyky kommunikoida tuotannon kanssa)
-    hyvät järjestelmätaidot (dokumenttien tuottaminen hyödyntäen MS-ohjelmistoja)
-    SAP-osaaminen katsotaan eduksi
-    matkustusvalmiutta
-    molempien kotimaisten kielten hyvää hallintaa, sekä vahvaa englannin kielen taitoa
-    myyntihenkisyyttä ja erinomaisia kommunikointitaitoja

Edellytämme sinulta kykyä viedä tehdyt tarjoukset kaupalliseen päätökseen. Olet pitkäjänteinen, johdonmukainen ja sinulla on erinomaiset ihmissuhdetaidot.

Tehtävänäsi on hoitaa ja myydä projekteja, jotka liittyvät pääsääntöisesti reaktoreiden, säiliöiden, paineastioiden ja prosessilaitteiden toimituksiin. Toimit suoraan tehtaan johtajan alaisuudessa ja olet osa johtoryhmää. Tehtävässäsi huolehdit pitkäjänteisesti sovitun projektin hoidosta kokonaisvaltaisesti, vastaat omalta osaltasi myyntibudjetin toteutuksesta ja toimit tilanteen mukaan projektien vetäjänä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen dynaamisessa ja ammattimaisessa ympäristössä ja viihtyisän työilmapiirin.

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 09.04.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.