PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Helsinki

Calcus on Suomen johtava natiivimainontaan keskittynyt markkinointitoimisto. He tuottavat vuosittain yli 600 kampanjaa artikkeli- ja videototeutuksina. Heidän asiakkaitaan ovat mm. UPM, Aspo, Pöyry, Tieto, Fennia, Eltel ja TallinkSilja. Calcus-konsernin liikevaihto oli 2015 3.3 meur (kasvua 50 % vrt 2014) työllistäen tällä hetkellä 20 henkilöä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Calcus.com Oy:lle myyntihenkisiä, innostuneita ja tavoitteellisia sisältömarkkinoinnin projektipäälliköitä vakituisiin työsuhteisiin. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa ja työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti monikanavaisten sisältömarkkinointiprojektien myynnistä b2b-asiakkaille. Osallistut potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kartoitukseen kulloisenkin projektin teeman mukaan ja olet kontaktoitavien yritysten ensisijainen yhteyshenkilö projektin sisältöä ja tavoitteita määritettäessä. Tukenasi onnistuneen palvelukokonaisuuden rakentamisessa toimivat Calcus.comin sisältömarkkinoinnin asiantuntijat.

Tehtävä vaatii päämäärätietoisen ja periksiantamattoman kontaktoinnin lisäksi kattavaa perehtymistä tarjottavan projektin aihealueeseen, sekä kykyä ymmärtää asiakkaan tavoitteita ja antaa näihin päämääriin sopivia ratkaisumalleja. Projektipäällikön tehtävä edellyttää näin ollen konsultatiivista otetta ja halua luoda asiakkaan tarpeisiin aidosti soveltuvia palveluratkaisuja sisältömarkkinoinnin jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Kiinnostus projekti- ja ratkaisumyyntiin, sekä aiempi kokemus b2b-myyntityöstä antavat erinomaiset edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä projektijohtamisen ja b2b-myyntityön osaajaksi Suomen johtavassa natiivimainonnan asiantuntijayrityksessä, sekä kilpailukykyisen palkkauksen (kiinteä kk-palkka + provisiot), työpaikan keskeisellä sijainnilla ja alansa huippuammattilaisista koostuvan työyhteisön.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.