VARAOSAMYYJÄ

Autoalan moniosaaja Raskone Oy keskittyy siihen, että kuorma- ja pakettiautot sekä perävaunut kiertävät tehokkaasti teillä. Olemme valtakunnallinen, yli 450 vahvaa ammattilaista työllistävä monimerkkikorjaamoketju, joka hoitaa ajoneuvokaluston kunnossapidon niin alustan, päällirakenteiden kuin varusteiden osalta. Monipuolisen toiminnan ja palvelun avulla asiakkaidemme kalusto pysyy kattavasti hyvässä kunnossa. Hyötyajoneuvojen lisäksi myös henkilöautojen korjaamotoiminnot ovat osa liiketoimintaamme.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Kymenlaakso, Tampere, Kouvola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme keskitettyyn varaosapalveluun sinua myyntihenkinen varaosamyynnin rautainen ammattilainen 
 
VARAOSAMYYJÄ
 
Toimit osana keskitettyä neljän hengen varaosatiimiä. Varaosatiimit vastaavat varaosien hankinnasta ja myynnistä oman alueensa korjaamoille. Kullakin tiimillä on vastuullaan useamman korjaamon varaosatoiminnot. Sijaintipaikkasi on joko Kouvola tai Tampere ja osittainen etätyöskentely on mahdollista.  
 
Tehtäviisi kuuluvat:
 
- varaosien myynti lähinnä nykyisille asiakkaille 
- varaosien hankinta-ja palautustehtävät 
- toimitusaikojen seuranta ja asiakaspalvelu  
- varastoarvojen valvonta ja aktiivinen seuranta
- ostolaskutukseen käsittely
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
- vahvaa kokemusta raskaan kaluston varaosamyynnistä
- kokemusta monimerkkiympäristöstä katsotaan eduksi
- asiakaslähtöistä ja määrätietoista työskentelyotetta
- luovaa ongelmienratkaisukykyä 
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä päätöksentekokykyä
- hyvät tietotekniset taidot, erityisesti varaosaohjelmien tuntemus
- kokemusta Automaster-järjestelmästä katsotaan eduksi
- valmiutta vuorotyöhön 
 
Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän tunnetussa ja kehittyvässä yhtiössä.  
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti mutta viimeistään 21.2.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti 
Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com.
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.