TYÖNJOHTAJA, Leppävirta

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja yli 50 vuoden kokemuksella. Lisäksi valmistamme ja myymme Master-työmaatiloja. Parmaco-rakennukset sekä Master-työmaatilat valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 56 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 130 henkilöä. Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. Tutustu meihin www.parmaco.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Leppävirta
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Parmaco Production Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

TYÖNJOHTAJAA, Leppävirran toimipisteeseen

Haemme henkilöä tuotannon työnjohtotehtäviin, alaisia tehtävässäsi on noin 20 henkilöä. Tehtäviisi kuuluvat tuotannon työntekijöiden esimiehenä toimiminen ja siihen liittyvät työtehtävät, kuten nostotyönvalvonta, työturvallisuusasiat, raportointi, reklamaatiot, kehityskeskustelut alaisten kanssa, työaikasuunnittelut ja tunti-ilmoitusten hyväksymiset. Työ on kaksivuorotyötä.

Edellytämme sinulta teknikon tai insinöörin (rakennusala) koulutusta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitaan tuntemusta rakennusmateriaaleista, esimieskokemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Toivomme sinun myös olevan järjestelmällinen ja sitoutunut työhösi, löytyyhän sinulta myös halua kehittää toimintoja.

Tarjoamme sinulle tuotantopuolen esimiestehtävän mukavassa työyhteisössä ja kasvavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.8.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 29 alkaen ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.