GRILLIKAHVILATYÖNTEKIJÄ / Hailuoto

Café Kaija on Hailuodon Marjaniemessä toimiva yritys, joka tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveluita. Yritys hoitaa myös vierasvenesatamaa ja matkaparkkia. Café Kaijasta saa kala- ja grilliruokia a-oikeuksilla. Sisarkahvila Hornantuutista saa saaren maukkaimmat jäätelöannokset.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Kainuu, Oulu, Hailuoto, Kemi, Ylivieska, Kajaani, Rovaniemi
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Kaupan ala - Retail, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme kesäsesonkiin

GRILLIKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ

työskentelemään asiakasyrityksessämme

Monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelu. Myyt ja valmistat ruoka-, ja kahvilatuotteita. Otat vastaan venepaikka ja leirintäalueen veloituksia. Pidät yllä siisteyttä ja järjestystä. Aamuisin avaat kioskin ja iltaisin laitat ovet säppiin itsenäisesti, siksi olet omatoiminen ja sinulla riittää paineensietokykyä. Olet joustava, huolellinen ja vastuuntuntoinen.

Sinulla on reipas työote kiireisen arjen keskellä ja hyvä fyysinen peruskunto. Viikonloppuisin saat pääsääntöisesti levätä. Sinulta löytyy intoa ja iloista mieltä myyntityöhön aamusta iltaan koko kesän. Aiempaa kokemusta tai koulutusta emme edellytä. Olet 18-vuotias ja sinulla sekä hygienia- että anniskelupassi. Suomen kielen lisäksi pärjäät englannin kielellä, muu kielitaito on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen kesätyön poikkeuksellisissa luonnonkauniissa maisemissa, meren äärellä Hailuodossa. Mukavan työyhteisön lisäksi seuranasi saarella on vilinää ja vilskettä tuovat kesävieraat ja turistit. Työsuhteessa saat kattavan perehdytyksen ja ilmaisen majoituksen kesän ajaksi.

Työsuhde on määräaikainen kesätyö, joka alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää elokuun puoliväliin. Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Viimeinen hakupäivä on 19.6.2018, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa välittömästi.
Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.