KUNNOSSAPITOINSINÖÖRI, Harjavalta

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Harjavalta
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakasyritykseemme kunnossapitoinsinööriä. Tässä työtehtävässä kaivataan itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisukykyä sekä positiivista asennetta! Työnkuva on vaihteleva - tehtävässä pääset kehittämään niin asiakasyrityksen liiketoimintaa kuin luomaan yrityksen asiakkaille uusia ratkaisuja tukemaan heidän liiketoimintaansa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu asiakasyrityksen turvallisuuskulttuurin kehittäminen, jolla varmistetaan henkilöstön turvallinen työskenteleminen ja sitä kautta annetaan työntekijöille parhaat edellytykset onnistua ja menestyä omassa työssään.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat jo vahvan kokemuksen kunnossapidon eri osa-alueilla ja olet koulutukseltasi joko insinööri tai teknikko. Olet positiivisen asenteen omaava tekijä, joka on valmis ottamaan alati uusia haasteita vastaan. Vahvuuksiasi ovat erityisesti esimiestehtävät ja asiakaspalvelu, joiden lisäksi olet kiinnostunut kasvattamaan osaamistasi. Haluat varmistaa omalla työpanoksellasi sen, että asiakkaamme saavat tarvitsemansa erilaiset kunnossapidon palvelut turvallisesti, asiakaslähtöisesti sekä tehokkaasti.

Työtehtävässä sinulle annetaan vastuuta ja vapautta sekä valtuudet toimia itsenäisesti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit pääsääntöisesti Harjavallan Suurteollisuuspuistossa, mutta tarvittaessa voit työskennellä myös Porin alueella.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi paras henkilö tehtävään, täytä hakemus viimeistään 21.9.2018!

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si www.manpower.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885 tai olli.tossavainen@manpowergroup.fi