JUNIOR / SENIOR DEVELOPER, Tampere, Vantaa, Lahti

Kaukokiito on yksi valtakunnan suurimmista kuljetusketjuista työllistäen yli 2000 huippuosaajaa ympäri Suomea. Olemme kotimainen, yrittäjähenkinen ja asiakaskeskeinen logistiikkayritys, jolla on katse vahvasti tulevaisuudessa ketjun pitkää historiaa kunnioittaen. Haluamme olla johtava tavaran ja tiedon kuljettaja ja löytää jatkuvasti parempia, nopeampia ja älykkäämpiä ratkaisuja asiakkaillemme yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa.

Työpaikan sijainti: 
Tampere, Vantaa, Lahti
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
2

 

Haemme nyt JUNIOR / SENIOR DEVELOPER Tampereen toimipisteellemme.

Etsimme kahta ohjelmistokehittäjää, joista toinen voi olla uran alkuvaiheella ja toinen on jo keitetty monissa liemissä ja selvinnyt näistä voittajina.

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään monipuolisesti omaa osaamistasi osallistumalla erilaisiin liiketoiminta- ja järjestelmäkehityshankkeisiin. Lisäksi työtehtäväsi pitävät sisällään sovelluskehitystä sekä ylläpitotehtäviä. Ympärilläsi on kannustava ja innovatiivinen huipputiimi, joka löytää yhdessä ideoimalla uusia ratkaisuja ja perehdyttää sinut laadukkaasti työtehtävään.

Odotamme sinulta osaamista :

 • C#
 • Java
 • SQL server
 • .NET
 • Android

Mitä toivomme sinulta?

 • Halu kasvaa kanssamme ohjelmoinnin huippuosaajaksi Tampereen toimistolle
 • kiinnostuneisuus ohjelmistokehitykseen
 • halu kehittää ja kehittyä
 • joustava ja itseohjautuva työote
 • kyky tuottaa laadukasta koodia
 • ongelmaratkaisutaitoinen ja kyky nähdä haasteet mahdollisuuksina
 • ketterien työskentelymenetelmien hallinta
 • arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta painavat pelkkiä työvuosia enemmän

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, jatkuvaa osaamisen kehittämistä, monipuolisia tehtäviä sekä modernit työskentelymenetelmät jotta sinulla on edellytykset menestyä tehtävässäsi. Tässä roolissa pääset osaksi huipputiimiä ja arvostetun toimijan rivejä, logistiikka-alan digitalisoitumisen näköalapaikalla.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Valittu henkilö tulee rekrytoitumaan suoraan Suomen Kaukokiito Oy:n palvelukseen.

Hae tehtävää 29.7.2018 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä. Työpaikka on kokoaikainen arkityö, joka alkaa sopimuksen mukaan.

Tällä hetkellä tiimi on Tampereella, mutta työskentelypisteesi voi olla myös on Vantaan tai Lahden toimipisteellämme.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Experis™ is the global leader in professional resourcing and project based workforce solutions. We attract, assess and place specialist professional talent, connecting the passion of individuals with the ambition of business. At Experis IT we specialize in skilled IT search and solutions and deliver high-demand talent for mission-critical positions to clients in over 50 countries. Experis is part of ManpowerGroup, the world leader in innovative workforce solutions.