KOKOONPANOASENTAJIA, Tampere

Fastems tunnetaan tuottavuutta lisäävistä tehdasautomaatiojärjestelmistään kaikkialla maailmassa ollen alan edelläkävijä. Ydintoimintojamme ovat joustavien valmistusjärjestelmien (FMS), robottipohjaisten automaatioratkaisujen sekä niihin liittyvien palvelujen toimittaminen konepajateollisuudelle.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
10

 

Fastems kaasutti viime vuonna kovaan 40 % kasvutahtiin. Kasvu jatkuu edelleen voimakkaana ja etsimme nyt iloiseen joukkoomme lisää auttavia käsipareja.

Etsimme Tampereelle Lahdesjärven pääpaikkaamme tähän mahtavaan joukkoon

10-15 uutta työkaveria automaatiojärjestelmien kokoonpano- ja tehdastestaustyöhön! 

Työtä tehdään joustavasti kahdessa vuorossa.

Fastems tunnetaan tuottavuutta lisäävistä tehdasautomaatiojärjestelmistään kaikkialla maailmassa ollen alan edelläkävijä.  Ydintoimintojamme ovat joustavien valmistusjärjestelmien (FMS), robottipohjaisten automaatioratkaisujen sekä niihin liittyvien palvelujen toimittaminen konepajateollisuudelle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli hallitset sähkö- ja mekaniikkakokoonpanotyöt, olet kuvanlukutaitoinen ja sinulla on näkemystä siitä, miten kokoonpanotyö sujuu parhaalla mahdollisella tavalla. Toivomme, että sinulla on automaatio- tai sähköalan koulutus ja mahdollisesti jo muutaman vuoden kokemus vastaavista töistä. Voit myös olla tuoreemmalla kokemuksella varustettu henkilö, jolla on valmistuminen edessä keväällä. Osaaminen tehdä tehdastestauksia on suuri etu tehtävään hakiessasi. 

Osaaminen

Odotamme sinulta tarkkuutta, huolellista työotetta sekä kykyä joustaa aikatauluissa työkuorman mukaan. Meillä saa olla rohkea, tarttua oma-aloitteisesti toimeen ja ottaa vastuun omasta työstään. Fastemsilla painotetaan erityisen paljon työturvallisuutta, tiimityötaitoja ja itsenäistä työotetta. Työssä pärjääminen edellyttää englannin kielen perustason osaamista ja hyviä tietotekniikkataitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden nähdä konkreettisesti työsi tulokset ja tilaisuuden päästä teollisuusautomaation ja tulevaisuuden näköalapaikalle. Saat työskennellä hyvässä työympäristössä alan parhaiden tuotteiden parissa uusimpia teknologioita hyödyntäen. Lisäksi Fastemsilla saat taaksesi työyhteisön tuen ja pääset nauttimaan ainutlaatuisesta työkulttuurista. Meillä on lämminhenkinen porukka, jossa ei jätetä ketään yksin.

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 20.4, jolloin hakuaika päättyy.

Haastattelemme 23.4.-11.5. välisenä aikana ja pyrimme tekemään päätökset mahdollisimman ripeästi. Työ alkaa sopimuksen mukaan joustavasti, kuitenkin viimeistään kesäkuun alusta. 

Jos lukemasi jälkeen sinulle heräsi lisäkysymyksiä, niin älä hätäile vaan soita minulle.

ManpowerGroupin Jussi-Petteri Asikainen 040 661 7471 tai jussi-petteri.asikainen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.