KALUSTEMYYJÄ, Vantaa

OffiStoren valikoimasta löydät uudet ja käytetyt toimistokalusteet, kuten työpöydät, toimistotuolit, satulatuolit ja pukukaapit. Asiantuntevat myyjämme opastavat kalustehankinnoissa sekä tilasuunnittelussa ja ammattitaitoiset asentajamme toimittavat Teille kalusteet myös avaimet käteen periaatteella sopivana ajankohtana.

Työpaikan sijainti: 
Vantaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Vantaan toimipisteelle KALUSTEMYYJÄÄ toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työtehtävässäsi vastaat kalusteiden myynnistä yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Viet sinnikkäästi maaliin pitkäjänteisiä sekä lyhyitä kauppoja ja verkostoidut ahkerasti niin nykyisten kuin tulevien yhteistyökumppanien/asiakkaiden parissa. Tehtävässä vastaat sekä isoista että pienistä asiakkuuksista Uudenmaan myyntialueella. Huolehdit itsenäisellä ja oma-aloitteisella otteellasi siitä, että yrityksen sekä henkilökohtainen myyntisi pysyy budjetissa.

Katsomme eduksi:

- kokemuksen myyntityöstä 
- olet luonteeltasi ahkera ja energinen sekä aloitteellinen ja omatoiminen
- olet yhteistyökykyinen ja sinulla on aito halu palvella

Tarjoamme:

- Kotimaisen työnantajan
- Mielenkiintoisen ja haastavan työn
- Mukavat työkaverit ja tiimin tuen
- Mahdollisuuden kehittää edelleen omaa ammattitaitoasi

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Tulemme täyttämään position heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.