HITSAAJIA, Kurikka

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Kurikka, Laihia, Kauhajoki, Seinäjoki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme asiakkaallemme Kurikkaan osaavia 
 
HITSAAJIA (levyseppä)
 
Odotamme sinulta
- Ammatillista koulutusta (hitsaus)
- Mielellään parin vuoden työkokemusta 
- Hyvää kuvienlukutaitoa
- WPS-tietämystä
- Ainakin jotakin levyluokkia (1-20mm)
- Joustavuutta ja valmiutta 2-vuorotyöhön
- Reippautta ja oma-aloitteisuutta
- Robottiosaaminen katsotaan eduksi
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän korkealaatuisten tuotteiden parissa. Hyvän perehdytyksen ja nykyaikaisen työympäristön sekä mukavat työkaverit. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. Tehtävä alkaa määräaikaisena mutta sinulla on mahdollisuus myös vakituisempaan työhön määräaikaisuuden jälkeen.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää viimeistään 31.12.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi