Customer Data Trainee / projektityöntekijä asiakastietokannan ylläpitoon

Professio on innovatiivinen tapahtumajärjestäjä ja B2B-media. Luomme yli 150 tapahtumaa ja koulutusta, joissa tuhannet päättäjät ja asiantuntijat verkostoituvat vuosittain. www.professio.fi

Työpaikan sijainti: 
Espoo
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, IT, Opetusala - Education
Tehtävien määrä: 
1

Customer Data Traineen tehtävänä on uusien asiakaskohderyhmien etsiminen ja päivittäminen asiakastietokantaan sekä olemassa olevan asiakastietokannan laadun jatkuva parantaminen.

Vastaat sinulle nimettyjen asiakastietokannan päivitysprojektien tekemisestä itsenäisesti yhdessä tietokantavastaavamme johdolla. Opit CRM-järjestelmän käytön syvällisesti sekä miten rakennetaan ja päivitetään yrityksen asiakastietokantaa systemaattisesti tukemaan liiketoimintaa.


Työ vaatii tarkkuutta ja tunnollisuutta, itsenäistä otetta työhön sekä sujuvaa hakukoneen käyttöä. Harjoittelujakson kesto on 6kk ja harjoittelu on palkallinen. Toimipisteenä on Profession toimitilat Espoon Keilaniemessä. Työ sopii esimerkiksi korkeakouluopiskelijoille tehtäväksi osana koulutusta. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse juho.manni@professio.fi 23.9.2018 mennessä. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.