PAYROLL SPECIALIST, Tampere

”Lain vaatimien taloustietojen oikeaoppinen tuottaminen mahdollisimman halvalla ei ole meille onnistumisen mittari, vaan me osaamme mennä syvemmälle asiakkaan liiketoimintaan ja sen tarpeisiin. Standardiratkaisujen sijaan me luomme jatkuvasti uusia ja parempia tapoja asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Toimintaamme ohjaavat innostuneisuus, innovatiivisuus, avoimuus ja sitoutuneisuus. Näiden arvojen ansiosta pystymme tarjoamaan ylivoimaista ja ainutlaatuista palvelua vaativalle asiakaskunnalle. Me uskallamme astua eturiviin silloin, kun kysytään kykyä ja halua vastata haasteisiin.” Vuonna 2003 perustettu Staria Oyj on edelleen kunnianhimoinen kasvuyritys, jolle on kertynyt toimialakokemusta perinteisestä metsäteollisuudesta asiantuntijayrityksiin ja ravintola-alan ketjuista kansainväliseksi kasvaneisiin pelifirmoihin. Meitä Starialaisia on tällä hetkellä yli 150, viidessä toimipisteessä Suomessa sekä Ruotsissa ja Virossa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Uusien asiakkuuksien myötä etsimme Starian palkkatiimiin PAYROLL SPECIALISTIA vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Palkka-asiantuntijana työskentelet osana 15-henkistä tiimiä vastaten nimettyjen asiakasyritystesi kokonaisvaltaisesta palvelusta palkkahallinnon osalta. Olet asiakkaan luotettu asiantuntija ja konsultoiva asiantuntijarooli on sinulle luontaista. Omaat hyvät sosiaaliset taidot sekä riittävästi työkokemusta ja osaamista kyetäksesi ohjaamaan asiakasta oikeisiin ratkaisuihin. Hallitset useamman eri TES:n kiemurat, olet tehokas ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Olet kiinnostunut kehittämään myös omaa työtäsi ja näet työn murroksen mahdollisuutena omankin ammatillisen kehittymisesi suhteen. Allekirjoitat Starian arvot – innostuneisuus, avoimuus, innovatiivisuus ja sitoutuneisuus – ja palvelet asiakasta paitsi asiantuntemuksellasi myös sydämelläsi. Englannin kielitaito on plussaa palvellessamme kansainvälistyviä kasvuyrityksiä.

Staria tarjoaa sinulle näköalapaikan palkkapalvelujärjestelmien kehityksessä mm. robotiikkaan ja prosessien automatisointiin liittyen. Urakehitys- ja kehittymismahdollisuudet ovat kattavat, esim. HR-osaamisen, konsultoinnin ja järjestelmäkehityksen osa-alueilta. Jos pohdit, olisiko Staria sinulle oikea seuraava steppi urallasi, voit soittaa ja sparrailla tulevien mahdollisten kollegoidesi kanssa ja kysyä lisää juuri sinua mietityttävistä asioista. Soita 9.10. klo 13-14 tai 10.10. klo 8 – 9 / Payroll Specialist Team Coordinator Tanja Viitaniemi p. 044 760 9474

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 14.10. mennessä rekisteröitymällä hakijaksi sivuilla www.manpower.fi. Muista linkittää hakemuksesi tähän tehtävään. Haastattelemme tehtävään sitä mukaa kun hakemuksia tulee. Lisätietoja antaa 9.10. asti Manpowerin Area Manager Päivi Tammilehto p. 050530 3377 ja tämän jälkeen Recruitment Consultant Laura Toikkanen p. 040 185 6438. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.