PROJEKTIKOORDINAATTORI, Turku

Piikkio Works Oy on Meyer Turku Oy:n 100 % omistama hytti- ja kylpyhuonemoduulien rakentamiseen keskittynyt yritys. Toimitamme hytti- ja kylpyhuonemoduuleita laivoihin. Yrityksemme päätoimipaikka sijaitsee Piikkiössä Kaarinassa, jossa työllistämme n. 150 henkilöä. Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä, jonka tulevaisuuden näkymät ovat hyvin positiivisia. Risteilijälaivat ovat vaativan innovaatio- ja teknologiatason kelluvia kaupunkeja ja niiden parissa työskentely on mielenkiintoista ja haastavaa. Vahvistamme edelleen suunnitteluorganisaatioitamme tulevaisuuden projektien suunnittelemiseksi ja toteuttamiseksi.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt 

Projektikoordinaattoria, sisustus-, hyttirakenne- ja LVI -tiimiin

Projektikoordinaattorin työssä vastaat projektitiimin koordinoinnista yhteistyössä pääsuunnittelijan kanssa. Varmistat hyttien ja kylpyhuoneiden sisustuksen, hyttirakenteen ja LVI-ratkaisujen toimivuuden sekä viranomaissääntöjen täyttymisen. Vastaat projektien aikataulutuksesta, sekä toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen, muiden Meyer-perheen yritysten, tavarantoimittajien ym. sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös joidenkin vuosien suunnittelukokemusta, jotta voit tarvittaessa osallistua suunnitteluun projektisopimuksen mukaisesti. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- soveltuvaa koulutusta (insinööri-AMK), sekä muutaman vuoden työkokemusta suunnittelusta ja suunnittelujärjestelmistä
- kokemusta projektinvedosta, aikataulutuksesta, ja/tai tätä tukevista työtehtävistä 
- itsenäistä käytännönläheistä työskentelytapaa ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja, pitkäjänteisyyttä ja järjestelmällisyyttä 
- hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa; saksan kieli eduksi • 

Tarjoamme vakituisen työn alan edelläkävijäyrityksessä, itsenäisessä roolissa yhteistyössä vahvan ammattilaistiimin kanssa. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla eteenpäinmenevä; ideoita ja innovaatioita otetaan vastaan ja toimintaa kehitetään sen mukaan. Työ sijaitsee Piikkiön keskustassa, mutta työhön sisältyy matkustusta, pääosin kotimaassa.   

Kiinnostuitko?

Haastattelut tehtävään aloitetaan heti, ja paikka täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan siis tehtävää pikimmiten (kuitenkin viimeistään 14.10. mennessä) rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Projektikoordinaattori, Turku” kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen ke 26.9. klo 13.00–14.00, puh. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.