MARKETING SPECIALIST, Vantaa

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo. Suomessa Europcarin lisenssioikeuksien haltija on Interrent Oy, joka on toiminut jo vuodesta 1967. Norjassa Europcar-lisenssioikeuksien haltija on Interrent AS, joka on ollut Interrent Oy:n sisaryhtiö vuodesta 2014 lähtien. Suomessa ja Norjassa yhtiöissämme työskentelee yli 300 autonvuokrauksen ammattilaista 4500 ajoneuvon kalustolla. Liikevaihtomme on yhteensä noin 50 milj. euroa. Europcar on listattu Pariisin Pörssiin. Lue lisää: www.europcar.fi ja www.europcar.com.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

MARKETING SPECIALIST – MARKKINOINNIN OSAAJA

Haemme Suomen organisaatioomme Vantaalle markkinoinnin moniosaajaa.

Tehtävässä pääset hyödyntämään monipuolisesti osaamistasi markkinoinnin eri osa-alueilta. Olet keskeinen henkilö markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Teet tiivistä yhteistyötä myyntitiimimme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Sinulla on näkemystä ja ymmärrystä liiketoiminnan tavoitteita tukevan markkinointiviestinnän toteuttamisesta erityisesti digitaalisissa, mutta myös muissa kanavissa. Asetat kampanjakohtaiset tavoitteet ja seuraat systemaattisesti niiden toteutumista.  Olet idearikas sekä aloitteellinen tekijä ja tartut rohkeasti toimeen.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat:

-    markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutus
-    kampanjatavoitteiden asettaminen ja tulosten seuranta sekä analysointi
-    sisällön tuottaminen kampanjoihin ja sosiaaliseen mediaan oman organisaation tukemana
-    europcar.fi -verkkosivuston päivittäminen
-    asiakastapahtumien sekä messuosallistumisten suunnittelu ja toteuttaminen
-    yhteistyön koordinointi ulkopuolisiin markkinoinnin kumppaneihin
-    Europcarin kansainväliseen markkinointiyhteistyöhön osallistuminen
-    markkinoinnin uusimpien trendien ja parhaiden käytäntöjen seuraaminen sekä niiden rohkea soveltaminen omaan kontekstiimme

Olet työskennellyt jo muutamia vuosia vastaavissa markkinointiviestinnän tehtävissä. Sinulla on mielellään viestinnän ja/tai kaupallisen alan koulutus (AMK).  Tässä työtehtävässä pääset mukaan voimakkaasti kehittyvälle ja mielenkiintoiselle toimialalle kansainväliseen organisaatioon, jossa oma kädenjälkesi näkyy ja kuuluu laajalti paikallisella tasolla Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas joko terhi.airas@fi.experis.com tai puhelimitse 040 7000 204.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksella 18.2.2018 mennessä www.experis.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.