PRIVATE PERSONAL ASSISTANT, Helsinki

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

Etsimme asiakkaallemme, yksityiselle perheelle, PRIVATE PERSONAL ASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Private Personal assistentin monipuolinen työnkuva on Suomessa uusi. Lyhyesti sanottuna Private Personal Assistant mahdollistaa perheen työn ja arjen toteutumisen mahdollisimman sujuvalla tavalla. Hän organisoi, suureksi osaksi yhteistyökumppaneita käyttäen, esim. perheen juoksevat asiat, maksuliikenteen, kuljetukset, kiinteistönhoidon, tapahtumat ja ulkomaanmatkat sekä perheen palveluksessa olevien työntekijöiden palkkahallinnan. Työ on kokoaikainen ja se keskittyy Helsingin alueelle, vaikka merkittävä osa yhteistyökumppaneista onkin ulkomailla.

Etsimme henkilöä, joka on proaktiivinen, itsenäinen ja luonteva asioiden organisoija, joka osaa tarttua uusiin tehtäviin ennakkoluulottomasti ja ratkaisukeskeisesti. Organisoinnin lisäksi teet luontaisesti paljon myös itse.

Odotamme sinulta mahdollisimman monipuolista työkokemusta palveluammatista, itseohjautuvuutta, koordinointitaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Aikaisempi monipuolinen  asiakaspalvelukokemus on välttämätön, ja eduksi katsotaan joko opinnot ja/tai työkokemus ulkomailta.

Tarjoamme sinulle Suomessa ainutlaatuisen, erittäin vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan, jota voit itse kehittää mahdollisuuksien mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@manpowergroup.fi.

Tätä hakua koordinoi Experis. Olemme johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.