IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / RATKAISUARKKITEHTI, Turku

Aktia Henkivakuutus Oy on Aktia-konserniin kuuluva tytäryhtiö, joka vastaa asiakasystävällisten henkivakuutusratkaisujen tuottamisesta. Aktia Henkivakuutuksella on pitkä ja vankka kokemus henkivakuuttamisesta Suomessa. Yhtiöllä on noin 100 000 yksityis- ja yritysasiakasta ja useita yhteistyökumppaneita finanssialalla. Palveluksessamme on noin 70 henkilöä.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme Aktia Henkivakuutukseen 
 
IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / RATKAISUARKKITEHTIA
 
Haluatko olla mukana kehittämässä vakuutusjärjestelmiä, tuomaan oman näkemyksesi uusista teknologioista, digitalisaatiosta ja taustajärjestelmien integroinnista? 
 
Aktia IT tukee strategian toteuttamista luomalla uusia, merkityksellisiä ja asiakaskokemukseltaan laadukkaita digitaalisia palveluita ottaen kuitenkin huomioon finanssialan sääntelyt ja tietoturvallisuuden. Tulemme lähivuosina uudistamaan vakuutusjärjestelmämme ja adaptoimaan runsaasti uutta teknologiaa. 
 
Tehtävänäsi on toimia järjestelmäuudistuksen projektipäällikkönä ja pääset kehittämään sovellusarkkitehtuuria liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti. Huolehdit, että toteutetut ratkaisut palvelevat loppuasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja ovat teknisesti luotettavia, turvallisia ja helposti ylläpidettävissä. Sinulla on kokemusta ohjelmistokehityksestä ketterillä menetelmillä. Hahmotat kokonaisarkkitehtuuriset ratkaisut, sekä ymmärrät yhteydet palveluiden ja teknologioiden välillä. Järjestelmäuudistuksen jälkeen työnkuvaasi kuuluu erilaiset kehitys- ja ylläpitoprojektit, jotta jatkossakin olisimme kilpailukykyisiä.
 
Edellytämme tulevalta työntekijältämme
- useamman vuoden kokemusta laajojen IT-hankkeiden/integraatioprojektien vetämisestä ja modernien rajapintojen suunnittelusta
- hyvää ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyä 
- erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot 
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kieli on eduksi.
 
Tehtävässä menestymisessä on eduksi vakuutusalan työkokemus, sekä kokemusta joistakin seuraavista teknologioista:
- REST-rajapinnoista, automaattisten testaustyökalujen (esim. Robot Framework) käytöstä, tietokannoista (esim. DB2, Oracle), SQL:stä, webfront-osaamista (esim. Javascript), ohjelmointiosaamista.
 
Tarjoamme sinulle vakituisen mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä vakuutusyhtiössä, tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään. Pankkikonsernin monipuoliset työsuhde-edut sekä hienon mahdollisuuden oppia, kehittyä ja kokeilla uusia teknologioita ja ratkaisuja.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen viimeistään 23.9  sivujemme www.experis.fi tehtävän ”IT-Projektipäällikkö/Ratkaisuarkkitehti, Turku” kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen ma 10.9. klo 8.30–9.30, puh. 050 390 9787.
 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.