VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Vantaa

Suomessa Liebherr yhtymää edustaa oma myynti- ja huoltoyhtiö kuin myös paikalliset myynnin ja huollon yhteistyökumppanit. Liebherr-Finland Oy Ab perustettiin 2004 varmistamaan paras mahdollinen valikoitujen Liebherr tuotteiden myynti, markkinointi ja jälkimarkkinointi Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat maanrakennuskoneet, materiaalinkäsittelykoneet, ajoneuvonosturit ja tela-alustaiset nosturit. Koska olemme valmistajan omistama yhtiö pystymme takaamaan parhaan mahdollisen tuotteiden toimittamisen ja yhteydenpidon asiakkaan sekä valmistajan välillä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

Etsimme nyt asiakkaallemme reipasta VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Haemme ahkeraa ja oma-aloitteista varastotyöntekijää varastotoimintojen operatiivisiin tehtäviin. Työtehtävät koostuvat tavaran vastaanoton, keräilyn tai lähettämötyön eri vaiheista sekä muista vaihtelevista tehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- kokemusta varastotyöstä katsotaan eduksi

- trukinajotaitoa

- voimassa oleva trukkikortti

- olet huolellinen, vastuuntuntoinen ja joustava

- omaat hyvän englanninkielen osaamisen

Toivomme hakijalta reipasta ja joustavaa asennetta, tarkkuutta, tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Aikaisempi kokemus varasto- tai asiakaspalvelutyöstä on edellytys tehtävään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista ja sosiaalista tiimiä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva Manpowerin kautta oleva vuokratyösuhde. Työaika sijoittuu arkipäiviin n. klo 07-16 välillä.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.