Field Service Technician, Rovaniemi

Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Skaalautuvien palveluiden lisäksi kehitämme uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme sekä heidän loppukäyttäjiensä arkea. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan paikallisia ja kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme Suomessa yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi

Työpaikan sijainti: 
Rovaniemi
Tehtäväalue: 
IT, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt yhtä asiakaspalveluhenkistä lähitukihenkilöä kasvavaan organisaatioomme Rovaniemelle. Työtehtävät keskittyvät tietoteknisten ongelmien ratkaisuun asiakkaan tiloissa ja pitävät sisällään myös työasema-asennuksia ja työasemien noutoon ja pakkaamiseen liittyviä tehtäviä. Työsuhde on osa-aikainen (vähintään 40h/kk) ja toistaiseksi voimassaoleva. Työ on päivätyötä ja työaika sijoittuu kello 8-16 välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
-       Asiakaslähtöistä asennetta ja oma-aloitteisuutta
-       Teknistä peruskoulutusta tai IT-alan opintoja
-       Kokemusta yleisimmistä käyttöjärjestelmistä ja toimistosovelluksista.
-       Suomen hyvää kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi.
-       Ajokortti on tehtävässä välttämätön

Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa organisaatiossa. 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian! Haku rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään klikkaamalla "Hae nyt"-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen. Valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.