ICT INFRA SPECIALIST, Helsinki

Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotteita myydään yli 120 eri maassa. Yhtiön tuotevalikoimiin kuuluu digitaalisia hammashoitokoneita, korkealaatuisia 2D- ja 3D-kuvantamislaitteita sekä kattavia ohjelmisto- ja CAD/CAM-ratkaisuja. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Planmeca on alansa suurin yksityisomistuksessa oleva yritys, ja se on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Planmeca Oy on terveysteknologian alalla toimivan Planmeca Groupin emoyhtiö. Konsernin liikevaihto on 703 miljoonaa euroa (2017) ja se työllistää lähes 2750 työntekijää ympäri maailmaa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia?

Etsimme ICT INFRA SPECIALISTIA vakituiseen työsuhteeseen tietohallinnon organisaation palvelin- ja verkkotiimiin Planmecan pääkonttorille, Helsinkiin.

Palvelin- ja verkkotiimin jäsenenä olet mukana vastaamassa Planmecan yhtiöryhmän käytössä olevien tietojärjestelmien infran ylläpito- ja kehitystehtävistä. ICT Infra Specialistina tehtävänkuvaasi kuuluu kehittämis-, hallinta- ja ylläpitotehtävät Microsoft AD- ja palvelinympäristön sekä tietoverkon osalta. Tehtäväsi painopisteitä ovat tietokannat, Web-palvelut ja tietoliikenne.

Olet etsimämme osaaja, mikäli sinulla on kokemusta tietoverkoista ja niiden hallinnasta, tietoturvasta ja järjestelmäosaamista MS Active Directoryn, MS SQL Serverin, MS Sharepointin, MS Azuren, MS O365:n ja Citrixin parista. Eduksi katsomme myös ohjelmointiosaamisen C#- ja SQL-kielistä sekä kokemuksen järjestelmäylläpito- tai käyttäjätukitehtävistä.

Persoonaltasi olet asiakaspalveluhenkinen, tiimityöskentelytaitoinen, oma-aloitteinen ja tunnollinen. Olet lisäksi paineensietokykyinen ja tuotat mielelläsi myös dokumentaatiota ja ohjeistuksia varsinaisten kehitys- ja ylläpitotehtävien lisäksi. Toivomme sinulta mielenkiintoa sekä innostusta terveysteknologia-alaa kohtaan, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset aidosti kehittämään osaamistasi ja asiantuntijuuttasi sekä ideoimaan uutta. Onnistumistasi työssäsi tukevat ammattitaitoiset ja motivoituneet kollegat sekä kotimainen ja vakavarainen, kansainvälisestikin menestynyt työnantaja. Planmeca on perheyritys, joka on tunnettu ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Annika Fernández (040 584 6989 tai annika.fernandez@fi.experis.com). Jätä hakemuksesi tehtävään Hae-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.2.2019. 

Voit tutustua tarkemmin Planmecan toimintaan ja tuotteisiin osoitteessa www.planmeca.com  ja kurkistaa Planmecan arkeen yrityksen Instagram-tilillä: www.instagram.com/planmeca_official/. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.