MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Yrityksellämme on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin. Meidät tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Ratkaisumme perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Tavoitteenamme on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Meillä pelikenttänä on koko maailma. Lisätietoja www.comatec.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Comatecin liiketoiminnan kasvaessa etsimme pääkaupunkiseudulle motivoitunutta ja itseohjautuvaa

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisten tuotantokoneiden ja laitteiden suunnittelutehtävistä. Projektiluonteisen suunnittelutyön lisäksi osallistut aktiivisesti myös tuotteistamiseen ja tuotekehitykseen. Toimit myös teknisenä asiantuntijana kone- ja laitesuunnitteluun ja tuotteisiin liittyvissä asioissa. Tehtävässäsi ensisijaisina työkaluina ovat nykyaikaiset 3D-suunnitteluohjelmistot (esim. NX, SolidWorks, Creo, Catia) sekä PDM- järjestelmät. Toimit tarvittaessa myös suunnitteluprojektien koordinaattorina sovituilla asiakaskastoimialoilla konsernin kansainvälisessä suunnitteluverkostossa.

Työsopimus tehdään aluksi ManpowerGroupin kanssa, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen palvelukseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- soveltuvaa teknistä koulutusta
- vähintään parin vuoden kokemusta koneiden ja laitteiden suunnittelutyöstä
- itseohjautuvaa, positiivista, motivoitunutta, reipasta ja rehtiä asennetta
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista, itsenäistä ja järjestelmällistä työskentelyotetta
- kykyä ja halua oppia nopeasti uutta sekä kehittyä ammattilaisena
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme:
- mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä, jossa pääset kehittämään osaamistasi
- mahdollisuuden työskennellä eturivin arvostettujen asiakkaiden mielenkiintoisten suunnitteluprojektien parissa osana huippuosaajien työyhteisöä
- kattavan perehdytyksen sekä organisaation taustatuen
- mahdollisuuden lisävastuuseen tulevaisuudessa

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa  www.experis.fi, sillä haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Pekka Ruotsalainen (puh. 040 5850 147, pekka.ruotsalainen@fi.experis.com).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis Engineering on erikoistunut tekniikan ja insinöörialan osaajiin ja asiakkaisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.