HUOLTOASIANTUNTIJA (ohjelmisto), Kuopio

NewIcon Oy on nopeasti kasvava terveysteknologia alan yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi apteekkien ja sairaaloiden lääkkeen varastoinnin automaatiojärjestelmiä. NewIcon Oy:llä on 10 vuoden kokemus erilaisten lääkevarastojärjestelmien suunnittelusta ja toimittamisesta asiakkaille. NewIcon Oy:llä on tällä hetkellä 55 henkeä töissä, liikevaihto noin 5,5 M€. NewIconilla on käytössään sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Toiminnanohjauksessa käytämme L7 ERP – järjestelmää. Panostamme jatkuvasti tuotekehitykseen tuomalla kansainvälisille markkinoille uusia tuotteita.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Kuopio
Tehtäväalue: 
IT, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Meillä NewIconilla yritystoiminnassa menee hyvin ja kasvatamme markkinaosuuttamme, siksi tarvitsemme joukkomme lisää motivoituneita ja innostuneita ammattilaisia. Nyt tarjolla on vakituinen työsuhde    

HUOLTOASIANTUNTIJA (Ohjelmisto), Kuopio

Tarvitsemme HelpDesk palveluumme kasvavan asiakasmäärien ja asiakkaiden laadukkaan palvelutason ylläpitämiseksi IT-osaajaa, joka palvelee asiakkaita myös heidän omissa tiloissaan.   Meillä pääset tutkimaan, selvittämään ja huoltamaan eMED tuoteperheen ohjelmistoja eli toimimaan asiakastukitehtävissä. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan asiakaspalvelun, joten omatoimisuus, aktiivisuus ja asiakaspalvelutaidot korotuvat työssä yhtä lailla, kuin automaatio- ja IT-taidot.   

Työssä et pääse sammaloitumaan, sillä noin kolmasosa työstä tehdään asiakkaan tiloissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Tässä työssä saat käyttää ongelmanratkaisutaitojasi ja pääset oppimaan koko ajan uutta. 

Haluamme joukkoomme tekijän, jolla on  

- osaamista automaatiosta ja elektroniikasta, sekä ohjelmoinnista ja/tai robotiikasta
- vahvat IT-taidot ja ymmärrystä ohjelmistojen ongelmien ratkaisemisesta 
- lääkelogistiikan ja prosessien tuntemusta   
- sujuvat asiakaspalvelu- ja tiimityötaidot   
- paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
- motivaatiota oppia lisää ja kehittyä työssään aina vain paremmaksi osaajaksi  

Avainsanat:  MS SQL server, MySQL, Visual Studio, C#, WPF, PHP, Python, Django, ohjelmistot  

Me haluamme tarjota sinulle nuorekkaat ja mukavat työkaverit sekä kasvavan ja kansainvälistyneen yrityksen mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Meillä pääset tekemään työtä innovatiivisten tuotteiden parissa ja sitä kautta oppimaan ja kehittymään oman alasi asiantuntijaksi.  

Jos tunnistat tästä itsesi, niin heti hakemusta meille, niin olemme sinuun yhteydessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta palkkatoiveineen viimeistään 30.8.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Pia Leinonen, p. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.