AUTOSÄHKÖASENTAJA, Kangasala

Alumatic Oy on innovatiivinen tiennäyttäjä ADR-kuljetussäiliöiden valmistuksessa ja korjauksessa. Olemme joustava ja asiakkaan tarpeet huomioon ottava kokonaisvaltaisesti kuljetusliikkeitä palveleva yritys. Kuljetusyrittäjiltä vaaditaan jatkuvasti kovempia kuljetussuoritteita vuositasolla mitattuina, joten on luontaista että mekin teemme jatkuvaa tuotekehitystä tehokkuuden parantamiseksi. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Kangasala
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Alumatic Oy:lle AUTOSÄHKÖASENTAJAA

Asentajan työtehtävä koostuu ensisijaisesti raskaan kuljetuskaluston alustoihin ja säiliöihin liittyvistä sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkatöistä sekä säiliön toiminnanohjausjärjestelmien asennus-, huolto- ja ohjelmointitöistä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on taustallaan vastaavan tyyppisistä töistä kokemusta entuudestaan tai innokkuutta oppia uutta!

Mahdollinen hitsaustaito katsotaan lisäksi hakijan eduksi. Toivomme sinulta halukkuutta tehdä tarvittaessa myös muita yleisluontoisempia työtehtäviä ja asennustöitä varsinaisten sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkatöiden ohella.

Työtehtävään perehdytetään hyvin työsuhteen alussa, ja osaamisen mukaan siirrytään kohti itsenäisempiä työtehtäviä.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Työ alkaa vuokratyösuhteena ja myöhemmin on mahdollisuus vakinaistamiseen. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES:n mukainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Toikkanen p. 040 185 6438

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.