MARKKINOINNIN GRAAFIKKO, Helsinki

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme myös parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Haluamme olla vetovoimaisin työeläkekumppani. Kaikkiaan vastaamme lähes 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 45 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Me ilmarislaiset teemme työtä, jolla on merkitystä ja henkilöstömme on syystä työstään ylpeä. Tule tekemään kanssamme työelämästä parempaa!

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Markkinoinnin tuottaja / graafikko

​Haemme innokasta ja ammattitaitoista moniosaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät elokuun 2019 loppuun. Tässä työssä pääset tekemään PowerPoint esityksiä, kuvia eri medioihin sekä helpottamaan muuta markkinointiosaston päivittäistä rutiinia. Osaat luoda digiaineistoja, Officen dokumenttipohjia ja perinteistä printtiä, esim. esitteitä. Kuvien käsittely ja graafisten elementtien tuottaminen ovat arkipäivääsi. Kun tuotat visuaalista sisältöä, luot samalla tekstejä tukemaan viestiä. Kiinnostus valokuvaukseen, videointiin ja videoiden editointiin on hyvä lisä osaamiseesi.

Olet luonteeltasi aikaansaava ja ratkaisukeskeinen, mutta tarvittaessa tarkka ja etenet töissäsi systemaattisesti. Toimit erinomaisesti tiimissä ja olet hyvä kuuntelemaan. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja omatoimisuus on sinulle mieluista. 

Voit olla opiskelija, vastavalmistunut tai senioriluokan osaaja. Graafiset opinnot ja muutaman vuoden kokemus ovat kuitenkin hyvä pohja onnistumiselle.  

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta näyttöä graafisesta osaamisesta ja kykyä luoda selkeitä PowerPoint- esityksiä sekä kokemusta digitaalisten sisältöjen tuottamisesta ja painokelpoisten aineistojen luomisesta. Toivomme myös, että sinulla on Office- työkalut sekä etenkin InDesign ja PhotoShop erittäin hyvin hallussa ja lisäksi Illustratorin ja Premieren osaaminen on vahva etu tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle

Tarjolla on vaihteleva ja mielekäs työ joka on innostavaa ja palkitsevaa. Joka päivä on erilainen, eikä aina tiedä mitä uusi päivä tuo tullessaan. Tarjoamme mahdollisuuden päästä oppimaan alan asiantuntijoilta, samalla kun saat itse arvostettua konkreettista työkokemusta. Saat työssäsi asiantuntevan organisaation tuen ja mukavat työkaverit sekä hyvät valmiudet rakentaa pohjaa tulevaisuuden verkostoasi varten. Panostamme hyvään työelämän laatuun ja työympäristömme on joustava ja viihtyisä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Odotamme etenkin kuulevamme motivaatiostasi tulevaa työtä kohtaan sekä tutustumaan paremmin sinuun mahdollisena työntekijänä! Luettuamme hakemuksesi toivomme tietävämme suoraan, että minkä vuoksi juuri SINÄ olet ensi kesän tähtitekijä Ilmarisen tiimissä.

Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä ja prosessista antaa Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi). Manpower toimii prosessissa Ilmarisen yhteistyökumppanina ja lopullinen työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Ilmarisen kesken.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.