IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Helsinki

Suomen Asianajajaliitto on asianajajalakiin perustuva julkisoikeudellinen yhteisö. Liiton tehtävänä on edistää riippumattomien, ammattitaitoisten ja eettisesti moitteettomien oikeudellisten palveluiden saatavuutta kaikille varallisuudesta riippumatta. Suomen Asianajajaliittoon kuuluu noin 2 100 asianajajaa. Liitto sääntelee ja valvoo asianajotoimintaa, edistää asianajopalvelujen laatua, kouluttaa ja tukee asianajajia sekä kehittää yleisesti suomalaisia oikeusoloja ja oikeusturvaa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme Suomen Asianajajaliitolle 
 
IT-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
 
määräaikaiseen työsuhteeseen (noin 1,5 vuotta) Helsingin ydinkeskustaan. 
 
Päätehtäväsi: 
- ottaa kokonaisvastuu projektista, projektin budjetista, projektisuunnitelman laatimisesta, projektijohtamisesta, teknisestä osaamisesta sekä sparraavasta ja innostavasta viestinnästä asiantuntijaorganisaatiossa
- luotsata liiton toimintavalmiutta digitaaliseen ja sähköiseen muotoon järjestelmähankkeen kautta kustannustehokkaasti
- osallistua lopullisiin sopimusneuvotteluihin järjestelmätoimittajan kanssa (määrittelyvaihe on tehty ja toimittajat ovat kilpailutettu) sekä vastata yhteistyöstä ja projektin etenemisestä sovitun mukaisesti
 
Liiton oma projektipäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä valittavan henkilön kanssa.
 
Menestyt työssäsi, mikäli sinulla on luontainen kyky projektijohtamiseen itseohjautuvasti. Hahmotat kokonaisarkkitehtuuriset ratkaisut ja digitaalisen integroinnin kokonaisuuden lisäksi myös pienet nyanssit. Omaat ammatillisen päätöksentekokyvyn, joka turvaa aikataulussa pysymisen ja tavoitteiden saavuttamisen. Vastaat ja ohjaat palvelukehitykseen liittyvien muutoshallinnan prosessien toimivuudesta. Teet tiivistä yhteistyötä järjestelmän toimittajan, että sisäisten sidosryhmien kanssa. Rohkaiset ja kannustat muuta työyhteisöä proaktiivisesti osallistumaan projektin eri vaiheisiin. Tärkeinä onnistumisen mittareina ovat lisäksi laatu ja asiakastyytyväisyys. 
 
Toivomme sinulta edellisten lisäksi soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. Diplomi-insinööri), projektihallinnan parhaiden käytäntöjen osaamista ja näyttöjä projektitoiminnan kehityshankkeiden johtamisesta. Lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat kriittinen menestystekijä projektin onnistumiselle. 
 
Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta ketteristä projektinhallintamenetelmistä.
 
Tarjoamme sinulle 
- modernin ja erittäin kehitysmyönteisen asiantuntijaorganisaation, jolla on aito tahtotila tulla digitaaliseksi toimijaksi 
- laajan tehtäväkentän ja ketterät menetelmät käyttöösi 
- pienen ja kompaktin työyhteisön sekä joustavat työajat 
- lounas- ja kulttuurivirikesetelit 
- monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet
 
Asianajajaliitto viettää 100-vuotisjuhlia ensi vuonna ja uusii brändiään parhaillaan, joten tuot osaamisellasi tärkeän elementin toiminnan kokonaisuuteen. 
 
Huomioimme myös yrittäjätaustaiset hakijat.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää 16.9.2018 mennessä Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.
 
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit 
Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja 
Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.