SAHAAJA, Lapua

Lapua, virallisesti Nammo Lapua Oy ja Nammo Schönebeck, ovat osa suurta pohjoismaista Nammo-konsernia. Päätuotteitamme ovat pienikaliiberiset patruunat ja komponentit siviili- ja ammattikäyttöön. Lapuan patruunatehdas perustettiin vuonna 1923 ja sen jälkeen Lapua on kasvanut alan arvostetuimpiin tuotemerkkeihin. Maailman parhaimmat ampujat valitsevat Lapuan patruunat. www.lapua.com

Työpaikan sijainti: 
Etelä-Pohjanmaa, Lapua
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsimme nyt Sastamalaan pikaisella aikataululla SAHAAJAA teollisuuden tuotannon tehtäviin. Työvaiheet ovat pääsääntöisesti koneavusteisia. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin klo 6-14 ja 14 – 22 ja tehtävässä sovelletaan teknologiateollisuuden (metallialan) työehtosopimusta, TVR 3.
 
Työhösi kuuluu mm.
- terästankojen siirto trukilla kuljettimelle ja sen avulla tuotantotilaan
- tankojen siirto siltanosturilla sahan kuljettimelle
- sahan käyttö
- laaduntarkastus ja siihen liittyvät mittaukset
- terien vaihdot lastukorin sekä hukkapätkälaatikon tyhjennykset
 
Toivomme sinulta 
- aiempaa työkokemusta teollisuuden työtehtävistä, mieluiten metallialalta
- trukkikorttia
- hyvää fyysistä kuntoa
- tehokasta, yhteistyökykyistä ja vastuullista työotetta
- valmiuksia omaksua uusia työtehtäviä ja –tapoja
- suoritetut työturvallisuus- ja tulityökortit ovat eduksi, mutta ne voidaan suorittaa myös työn ohella
 
Työssä on edellytyksenä noudattaa annettuja turvallisuusohjeita sekä käyttää määrättyjä suojaimia. Työvaihe on osa suurempaa, jatkuvatoimista prosessia. Kaikkiin työtehtäviin ja turvallisuusmääräyksiin annetaan kattava perehdytys. Työntekijöiltä vaaditaan nuhteetonta taustaa ja valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys sekä työhöntulotarkastus. 
 
Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan. Työ on aluksi kolmen kuukauden mittainen määräaikaisuus vuoden loppuun. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mukavan ja tiiviin työporukan tuen sekä tilaisuuden oppia monipuolisesti eri työvaiheita.
 
Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikimmiten sillä aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.  Lisätietoja tehtävästä antaa Manpower Groupin Recruitment Consultant Laura Toikkanen 040 185 6438.
 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.