HALLINTOSIHTEERI, Helsinki

Koneen Säätiön tavoitteena on luoda edellytyksiä rohkeille tieteen ja taiteen avauksille. Säätiö on itsenäinen ja riippumaton organisaatio, joka tukee tieteellistä tutkimustyötä, kulttuuria ja taidetta sekä tieteen yleistajuistamista apurahoin, ylläpitää Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidenssiä ja järjestää erilaisia tilaisuuksia.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Koneen Säätiöön positiivista ja oma-aloitteista hallintosihteeriä vastaamaan säätiön päivittäisten toimintojen sujuvuudesta. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, ja töiden on tarkoitus alkaa kevään aikana.

Tehtäviisi kuuluu vastata henkilöstöhallinnon keskeisistä prosesseista kuin myös avustavista taloushallintoon liittyvistä tehtävistä. Työssäsi osallistut myös apurahaprosessien käytännön toteutukseen, kuten apurahatietokannan käyttämiseen ja maksatuspyyntöjen merkitsemiseen.

Kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä on olennaista tehtävässä menestymiseksi. Toimenkuvaasi kuuluu mm. yhteydenpito ja materiaalien toimitus palkanlaskun hoitavaan yritykseen, työterveyshuollon yhteyshenkilönä toimiminen, työhyvinvoinnin kehittäminen ja henkilöstöhallintoon liittyvistä lakisääteisistä asioista huolehtiminen. Lisäksi hallintosihteerinä kuulut säätiön taloushallinnon tiimiin, jossa pääset kehittämään hallinnon prosesseja. Tiimin jäsenenä rutiinitehtäviisi kuuluvat laskujen ja apurahojen maksaminen, kuukausikirjanpito sekä avustaminen muissa taloushallinnon tehtävissä. Kokemus kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvistä tehtävistä on tarpeen.

Lisäksi työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, suomen ja englannin kielen taitoa, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä aitoa kiinnostusta tieteen ja taiteen maailmaan.

Tarjoamme itsenäisen ja riippumattoman organisaation kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet sekä monipuoliset työtehtävät Helsingin Ullanlinnassa. Vuoden 2018 alkupuolella säätiön Helsingin henkilökunta siirtyy uusiin työtiloihin Lauttasaareen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Hakemusten läpikäynti aloitetaan ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.