DOKUMENTOIJA, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Eurajoki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Olkiluotoon

DOKUMENTOIJAA (Työaika klo 11-19)

määräaikaiseen työsuhteiseen dokumentointitehtäviin

Tehtäviisi kuuluu dokumenttien ja manuaalien koostaminen, käsittely, päivittäminen, suunnitteluaineiston ja siihen liittyvän kirjeenvaihdon koordinointi sekä tarkistus ja muut monipuoliset dokumentaatiohallinnan tehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, merkonomi, datanomi) sekä mielellään kokemusta toimisto- tai dokumentointitehtävistä. Asennoidut järjestelmällisesti, huolellisesti sekä oma-aloitteisesti työtehtäviisi ja olet myös yhteistyökykyinen ja joustava. Tulet tarvittaessa myös englannin kielellä toimeen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön sekä pitkän määräaikaisen työsuhteen. Työaika tehtävässä on päivittäin klo 11.00-19.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9.00-10.00 Manpowerin rekrytointikonsultti Merja Nevalainen, puh. 050 501 0031.

Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.manpowr.fi ja hae tätä tehtävää klikkaamalla HAE-painiketta mahdollisimman nopeasti, sillä tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.