MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ, Kuopio

Saurum Osakeyhtiö on ketterä ja aikaansa seuraava merkkikorujen ja -kellojen valmistaja ja maahantuoja. Saurumilla on 75v historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana, jota kunnioitamme uudistamalla toimintaamme jatkuvasti. Brändejämme ovat mm. Lumoava, Citizen, Muumi, Rhythm, SONY sekä tietysti Saurum. Katso lisää www.saurum.fi

Työpaikan sijainti: 
Kuopio
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Oletko intohimoinen brändinrakentaja ja markkinoinnin osaaja? Siinä tapauksessa saatat innostua seuraavasta meillä avoinna olevasta tehtävästä.

Haluamme tiimiimme vahvistusta markkinoinnin strategiseen suunnitteluun ja toteutukseen.

Haemme nyt Saurum Oy:lle

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ uuteen tehtävään.

Vastaat tehtävässäsi markkinoinnin strategisesta suunnittelusta ja sen toteuttamisesta pienen mutta tehokkaan markkinointitiimimme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Vastuullesi kuuluu Lumoava, Citizen ja Muumi-brändien markkinointistrategioiden luonti ja niiden toteuttaminen. Vastaat tehtävässäsi viestinnästä kanta-asiakkaille sekä kuluttaja- ja jälleenmyyjäkenttään. 

Odotamme sinulta kykyä innovoida ja tuottaa toimivia mutta kustannustehokkaita markkinointitoimenpiteitä, jotka vievät eteenpäin tavoitteitamme kasvattaa Lumoava-brändin tunnettuutta ja myynnin vahvaa kasvua. Sinulle on luontevaa ”tarinallistaa” brändin viestiä ja markkinointiviestintää.Pystyt luomaan markkinointistrategian ja myös toteuttamaan sen käytännössä.

Odotamme, että sinulla on vahva tausta brändituotteiden markkinoinnista kuluttajille. Sinulla on myös useamman vuoden työkokemus markkinoinnista ja esimieskokemusta työuraltasi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn huippubrändien parissa sekä hyvän perehdytyksen tehtävään, tuotteisiin sekä yritykseen ja sen järjestelmiin. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen henkilöstö työskentelemässä brändiemme menestyksen parissa.

Tutustu brändeihimme: www.saurum.fi  www.lumoava.fi www.citizen.fi

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si oheisen HAE-painikkeen kautta ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 25.2.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 7.2. ja tiistaina 13.2. klo 9-10 Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.