MYYNTIRESKONTRANHOITAJA, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaame taloushallintoon MYYNTIRESKONTRANHOITAJAA työskentelemään kokopäiväisesti osana kuusi henkistä taloustiimiä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde on alkuun Manpowerin kautta, mutta siinä on mahdollisuus ajan myötä rekrytoitua suoraan asiakkaalle.

Työtehtäviisi kuuluu myyntilaskujen tekeminen, lähettäminen, maksujen seuranta ja valvonta ja tarvittaessa maksumuistutusten lähettäminen. Työ on hyvin itsenäistä. Laskujen tekemisessä sinua auttavat tutkimuspalvelukoordinaattorit ja vastaavasti sinä toimitat laskutustietoja heille heidän projekteistaan.

Edellytämme valittavalta henkilöltä kaupallista peruskoulutusta ja kokemusta myyntireskontran hoitajan tehtävistä. Hyvä englanninkielen taito auttaa tehtävässä menestymisessä, samoin kuin ulkomaan laskutus osaaminen. Toivomme valitulla henkilöllä olevan hyvät kommunikointitaidot ja oma-aloitteinen työote. Halu ja kyky kehittää projektien laskutus prosessia katsotaan eduksi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .