OPERAATTORI koneistuskeskukselle, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme Vaasaan
 
OPERAATTORIA koneistuskeskukselle
 
Työtehtäviisi kuuluu koneistuskeskuksella työskentelyä, massa-ajoa, laaduntarkkailua ja –varmistamista. Varsinainen koneistus ei ole vaativaa. Fanuc Robodrill α-T14iA ja Brother ovat käytössä olevat koneet. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:
 
- metallipuolen koulutusta
- joustavuutta ja tarkkuutta
- valmiutta tehdä 2 –vuorotyötä
- oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja
 
Kiinnostaako sinua työ kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä? Tarjoamme sinulle hyvät ja viihtyisät työolosuhteet ja kattavan perehdytyksen tehtävään. Tarjoamme myös Manpowerin tuen työsuhteeseesi liittyviin asioihin. Emme edellytä pitkää työkokemusta, koulutus antaa jo valmiudet tehtävään.
 
Työsuhde on aluksi määräaikainen 6-8kk, mutta siinä on hyvä mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. 
 
Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. 
 
Hae tehtävää 2.8.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 30 ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi