Asiakaspalvelijoita, Jyväskylä

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
10

 

Etsitkö työpaikkaa asiakaspalvelun parista keskeltä kauneinta Suomea?

Onko sinulla taitoja ja intohimoa palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla? Oletko myyntihenkinen, mutta pelkkä myyntityö ei tunnu omalta jutulta? Onko iloinen ja reipas työyhteisö sinulle tärkeitä työssä viihtymisen kannalta? Jos vastasit kyllä, jatka ihmeessä lukemista!

Haemme Jyväskylään useita myyntihenkisiä asiakaspalvelijoita vakituisiin työsuhteisiin!

Työtehtäviisi kuuluu laadukas asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Työpäiväsi aikana vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin ja ratkot asiantuntevalla otteella  vaihtelevia ongelmatilanteita esimerkiksi laskutukseen tai liittymämuutoksiin liittyen. Toimit positiivisella asenteella ja teet samalla sujuvasti lisämyyntiä asiakkaita palvellessasi. Tärkeintä työssäsi on ennen kaikkea varmistaa paras mahdollinen asiakaskokemus – tämän teet uskomalla omaan tekemiseesi.

Olet tähän työhön kuin tehty, jos sinulta löytyy uskallusta sekä toimeen tarttuvaa ja myyntihenkistä asennetta. Sinulla on sekä halua että kykyä oppia uutta, ja lisäksi tahtoa kehittää osaamistasi. Opit käyttämään sujuvasti teknisiä järjestelmiämme sekä sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen itseilmaisu. Kielitaito esimerkiksi englannista ja ruotsista on ehdottomasti plussaa.

Työpaikkasi sijaitsee Jyväskylässä Lutakonaukiolla. Siellä sinulla on noin kahden kerroksen verran työkavereita, joita kohdata spontaanisti kahvihuoneessa ja vaihtaa kuulumisia. Voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaisesti. Kaikki työtehtävät alkavat parin viikon mittaisella koulutusjaksolla, emme etsi valmiita paketteja vaan tulevaisuuden huipputyyppejä.

Saat meiltä vakituisten työn ja TES:in mukaisen tuntipalkan lisäksi ympärillesi mahtavan tiimin, joka keksii jatkuvasti jotain pientä piristävää säpinää järjestämällä esimerkiksi kyykkyhaasteen. Työyhteisömme on värikäs - meiltä löytyy kaikenikäistä ja -näköistä porukkaa sekä huippuluokan tiimihenki. Työssäsi saat pistää oman persoonallisuutesi peliin ja kohdata monipuolisia asiakastilanteita. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaasi kilpailukykyisten palkitsemismalliemme avulla.

Lisätietoa

Palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 7-20 välisenä aikana ja lauantaisin työskentelyajat sijoittuvat klo 8-18 välille. Koulutusjakson ajan toivomme sinun pystyvän sitoutumaan klo 8-16 vuoroihin. Työt alkavat heti kun saamme koulutusryhmät kokoon - ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyt aloittamaan työskentelyn.

Hae tehtävään osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810.  

Voit tutustua työyhteisömme meininkiin Facebookissa ja Instagramissa:

https://www.facebook.com/MGSCCjyvaskyla/

https://www.instagram.com/mgsccjkl/