Myyntihenkinen asiakaspalvelija, Jyväskylä

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Loimaalla ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
10


Kasvukäyrä näyttää ylös –tarjolla paljon vakituisia tehtäviä tyypeille, joilta löytyy oikeaa asennetta!

Pidätkö ihmisten kanssa työskentelemisestä ja työyhteisöstä, jossa työkavereiden kanssa saa myös nauraa? Löytyykö sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä myynnillisellä otteella ja kehittymisen halua? Jos tällainen kuulostaa houkuttelevalta, lue lisää!

Etsimme nyt Jyväskylään paljon myyntihenkisiä asiakaspalvelijoita! 

Työtehtäviisi kuuluu laadukas asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä. Työpäiväsi aikana ratkot asiakkaiden vaihtelevia ongelmatilanteita asiantuntevalla otteella ja teet samalla sujuvasti lisämyyntiä.
Haluamme sitoutua työntekijöihimme, joten paikat ovat vakituisia. Voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisesti oman elämäntilanteesi mukaisesti. Kaikki työtehtävät alkavat koulutusjaksolla, joten emme etsi valmiita paketteja vaan tulevaisuuden huipputyyppejä. 
Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä Lutakonaukiolla, jossa sinulla on noin kahden kerroksen verran työkavereita, joita kohdata spontaanisti kahvihuoneessa! 

Meidän toiveemme

Meille kaikkein tärkeintä on, että sinulta löytyy uskallusta, toimeen tarttuvaa ja myyntihenkistä asennetta ja oppimisen halua! 
Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntitöistä nähdään eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Koulutustaustaasi tai työhistoriaasi enemmän katsomme kiinnostustasi asiakaspalveluun ja myyntiin.
Pystyt positiivisella asenteella ratkaisemaan asiakkaiden ongelmatilanteita, etkä epäröi tarttua lisämyyntitilaisuuksiin. Uskot omaan tekemiseesi ja osaat siksi vakuuttaa myös asiakkaan. 
Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen itseilmaisu, hyvät it-valmiudet ja englannin kielen taito, ruotsin kielen osaaminen on ehdottomasti plussaa. 

Tarjoamme sinulle
Meiltä saat vakituisten työn ja TES:in mukaisen tuntipalkan lisäksi ympärillesi mahtavan tiimin, joka keksii jatkuvasti jotain pientä piristävää säpinää. Työyhteisömme on värikäs, meiltä löytyy kaikenikäistä ja -näköistä porukkaa sekä huippuluokan tiimihenki. Asiakaspalvelussa saat pistää oman persoonallisuutesi peliin, ja asiakastilanteet ovat monipuolisia. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaasi kilpailukykyisten palkitsemismalliemme avulla. 

Lisätietoa
Työvuoroja on tehtävästä riippuen arkisin noin klo 7-20 ja lauantaisin noin klo 8-18 –välillä. Voit työskennellä koko- tai osa-aikaisena oman elämäntilanteesi mukaisesti.  Työ alkaa palkallisella, noin kahden viikon koulutusjaksolla, jonka aikana tutustutaan palveluihin ja myyntiin. Koulutusjakson ajan toivomme sinun pystyvän sitoutumaan klo 8-16 vuoroihin. Työt alkavat heti kun saamme koulutusryhmät kokoon, joten ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyt aloittamaan työskentelyn. 
Hae tehtävään osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810.  

Tutustu työyhteisömme meininkiin Facebookissa ja Instagramissa: 
https://www.facebook.com/MGSCCjyvaskyla/
https://www.instagram.com/mgsccjkl/ 

Viimeinen hakupäivä
2018-04-08