Varastotyöntekijöitä, Tampere

Tuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Mahdollistamme asiakkaan helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen 190 henkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 90 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastaa meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Tampereelle Tuomi Logistiikka Oy:lle VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Tehtävissä työskennellään mm. tavaran vastaanoton, keräilyn, pakkaamisen ja hyllyttämisen parissa. Tehtävistä sijoittuu kiireiseen sairaalaympäristöön, jossa edellytetään paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja ja ympäristöön soveltuvaa siistiä ja huoliteltua ulkoasua

Odotamme sinulta:

 -Hyviä asiakaspalvelutaitoja, huolellisuutta sekä tarkkaavaisuutta
- Hyvää suomen kielen taitoa
- Kykyä työskennellä itsenäisesti
- Mahdollisuutta työskennellä arkisin, viikonloppuisin ja myös pyhäpäivinä.

Eduksi katsomme kokemuksen ja koulutuksen logistiikka-alan tehtävistä.

Tehtävät ovat keikkaluonteisia, joten työtuntimäärät vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan. Työvuorot sijoittuvat klo 06-19 välille. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätyötä etsivälle.

Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja valinta tehdään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Laura Toikkanen 040 185 6438, laura.toikkanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.