CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE, Helsinki

Pohjoismaisena FinTech-yrityksenä olemme erikoistuneet digitaalisten maksujen välittämiseen. Yhdistämme pankit, yritykset ja kuluttajat digitaaliset maksut mahdollistavalla kansainvälisellä verkostollamme. Toimintamme kattaa kaikki Pohjoismaat ja tarjoamme laajan valikoiman kauppiaspalveluja, korttipalveluja ja maksuliikepalveluja. Jokaisen palvelumme ja ratkaisumme taustalla on selkeä lupaus: sujuvia maksuja, kattavia verkostoja ja loistavia ideoita upeilta ihmisiltä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Netsille asiakaspalvelijaa vuoden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen töiden jatkuminen on mahdollista. Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun aikana. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu kauppiasasiakkaille puhelimitse ja sähköpostitse, sekä asiakastuki maksuratkaisuihin liittyen. Työt ajoittuvat pääasiassa ma-pe, klo 8-18 välillä, jonka lisäksi työhön sisältyy ajoittain myös viikonloppuvuoroja (7,5 h/päivä, 37,5 h/viikko).

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielten osaamista
- soveltuvaa koulutusta ja/tai vastaavaa työkokemusta esim. puhelinasiakaspalvelusta
- hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
- kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon
- paineensietokykyä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.