HUOLTOMEKAANIKKO, Kuopio

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan. Katso lisää www.tekninenkauppa.fi ja www.wihuri.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Kuopio
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon

HUOLTOMEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtäviisi kuuluu trukkien sekä ympäristönhoito- ja maanrakennuskoneiden (Linde-, Wille- ja Caterpillar-merkkien) huolto- ja korjaustyöt Kuopion palvelukeskuksessa. 

Voit olla työelämässä vasta aloittava tai jo kokenut konkari; tärkeintä on halusi kehittyä ja oppia uutta, oma-aloitteinen ja palveluhenkinen asenteesi sekä innostunut työotteesi.

Odotamme sinulta

- tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä mekaniikan ja hydrauliikan tuntemusta
- sujuvaa suomen kielen osaamista ja teknisen englannin kielen hallitset kohtuullisesti
- IT-perustaitoja
- katsomme eduksi kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta sekä päästölaitteiden tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn perehdytyksineen,
- mahdollisuuden kehittyä tehtävässä osaamisesi mukaan
- tosi mukavat työkaverit ja vakituisen työsuhteen

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Pia Leinonen 040 570 1065 pia.leinonen@manpowergroup.fi  Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 29.8.2018 sivullamme www.manpower.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.