VUOKRAAMOAPUHENKILÖITÄ, Turku

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramon juuret ulottuvat 65 vuoden taakse ja on tällä hetkellä alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa noin 320 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Cramo konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 729 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Turku, Naantali, Raisio, Masku, Kaarina
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Cramon Turun toimipisteeseen

KONEVUOKRAAMON APUTYÖNTEKIJÖITÄ.

Tarve on välitön, joten otathan pikaisesti yhteyttä!

Työtehtäviisi kuuluu konevuokraamon erilaiset avustavat työt mm. kuormien purkuun ja lastaukseen liittyen. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sekä pelkäämätöntä otetta työhön. Työ sopii hyvin opiskelijoille, joilla on mahdollisuus ottaa osa-aikatöitä vastaan opintojensa ohessa.

Tämän hetken tarve on muutamalle henkilölle kesäkauden ajaksi, mutta jos näytät kyntesi tehtävässä, sinulla on hyvät mahdollisuudet toimia jatkossa pidempiaikaisena osa-aikatyöntekijänä, tai myöhemmin edetä esimerkiksi vuokraamon asiakaspalvelutehtäviin.  

”Tavoitteenamme on MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten – toimivien – työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä.”

Kiinnostuitko? Hae nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti valikoitujen henkilöiden löydyttyä.

Ota pikaisesti yhteyttä ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Olli Tossavainen numerosta 045 357 8885 tai sähköpostitse olli.tossavainen@manpowergroup.fi, sekä rekisteröi CV:si Manpowerin kotisivuille ja klikkaa ”HAE”-painiketta. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.