YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJA, Vantaa

Cosentino-konserni on globaali perheyritys, joka valmistaa ja myy korkealuokkaisia ja innovatiivisia tuotteita arkkitehtuurin ja muotoilun käyttöön. Markkinoiden johtavana yrityksenä Cosentino tekee yhteistyötä asiakkaidensa ja kumppaneidensa kanssa luodakseen inspiroivia ja arkielämää helpottavia ratkaisuja. Yhtiön uraauurtavat tuotemerkit Dekton®, Silestone® ja Sensa by Cosentino® ovat kaikki markkinajohtajia segmenteissään. Teknisesti edistykselliset ja ainutlaatuiset tuotteet mahdollistavat yksilölliset ratkaisut niin kotiin kuin julkisiin tiloihin. Yrityksen kehitys ja menestys perustuvat kansainväliseen laajenemiseen, innovatiiviseen, tutkimus- ja tuotekehitysohjelmiin, ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen sekä paikalliseen koulutuksen, tasa-arvon ja työympäristön kehittämiseen siellä, missä yritys toimii. Cosentino-konserni myy tuotteitaan ja tuotemerkkejään yli 80 maahan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Espanjan Almeriassa ja yhtiöllä on 117 keskusta ympäri maailman. Yli 90 % Cosentino-konsernin liikevaihdosta tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme Cosentino Finland Oy:lle yhdistelmäajoneuvonkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kuljettajan vastuulla on toimittaa kivitasomateriaaleja ympäri Suomea ja Baltiaa keskuspaikkanaan Vantaan varasto. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. 
 
Tehtäviisi kuuluu
- kuljettaa yrityksen yhdistelmäajoneuvoa kivitasomateriaalin jakamiseksi asiakkaille
- kerätä mahdolliset palautukset asiakkailta
- vastata yhdistelmäajoneuvon huoltoaikataulun noudattamisesta
- huolehtia tarvittavien dokumenttien mukana pitämisestä tavaran keräystä ja toimituksia tehtäessä
- osallistua ajoneuvon lastaamiseen sekä muihin vastaaviin tehtäviin varastolla
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
- ammattipätevyyttä ja digipiirturikorttia
- aiempaa kokemusta yhdistelmäajoneuvonkuljettajana toimimisesta vähintään kolmen vuoden ajalta
- sujuvaa suomen sekä hyvää englannin kielen osaamista, venäjän osaamisen laskemme eduksi
- varastoympäristössä käytettävien koneiden käyttötaitoa (trukki, nosturit ym.)
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta
 
Tarjoamme kansainvälisen työympäristön alansa johtavan toimijan palveluksessa, kilpailukykyisen palkkauksen sekä modernin kaluston.
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.