ASIAKASPALVELIJA, Helsinki

Haluaisitko olla rakentamassa kansainvälistä, kasvavaa businesta? Löytyykö sinusta start-up-henkisyyttä, joka yhdistyy tahtoon tehdä tulosta? Nautitko asiakastyöskentelystä ja oletko valmis tekemään tinkimätöntä työtä kaupallisen menestymisen eteen? Data-Info Oy tarjoaa henkilöstöllesi mahdollisuuden tehdä töitä tuottavasti sekä kasvattaa henkilöstösi valinnan vapautta. Palvelumme mahdollistavat työnteon mobilisoinnin, lisäävät henkilöstösi tehokkuutta sekä tuovat toimintaasi kilpailuetua. Saumattomasti rakennettu mallimme takaa, että tärkeät tietosi ovat turvassa ja käytettävissäsi aina kun niitä tarvitset. Vapaus valita, tehokas toimintamalli sekä ketterät palvelumme mahdollistavat ympäristön, jossa henkilöstösi voi keskittyä asiakkaisiinne sekä menestyksenne rakentamiseen. Data-Info Oy on Telia Finland Oyj:n tytäryhtiö.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
2

 

Seuraava haasteesi?

Etsimme nyt Data-Infolle reipasta ja energistä ASIAKASPALVELIJAA. Tämä on loistava tilaisuus tiimipelaajalle. Olet tehtävässä osa asiakaspalvelutiimiä. Tiimi työskentelee yhdessä Helsingissä korkealaatuisen asiakaspalvelun luomiseksi niin kotimaassa kuin maailmanlaajuisesti. Työsuhde solmitaan Manpowerin ja tulevan työntekijän välillä. 

Odotamme sinulta

Sinulla on intohimoa asiakaspalvelutyöhön ja olet tarmokas tiimipelaaja. Omaat jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä nykypäivän asiakaspalvelu vaatii. Olet tottunut työskentelemään kansainvälisessä asiakasympäristössä. Puhut sujuvasti sekä suomen että englannin kieltä. Olet sosiaalinen ja asiakaskeskeinen can do -asenteella varustettu joukkuepelaaja.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä tulosta ja oppia uutta. Data-Infolla saat kansainvälisen ja innostavan työympäristön sekä huippukollegat. Data-Infossa yhdistyvät pienen yrityksen ketteryys ja ison konsernin edut samassa paketissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla ilmoituksessa olevaa "Hae"-painiketta Manpowerin sivulla. Haastattelut aloitetaan välittömästi jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa 5.9.2018 alkaen Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.