HUOLTOKOORDINAATTORI, Helsinki

Primulator Oy on Suomessa vuodesta 1993 toiminut ravintolalaitteiden maahantuontiyritys. Toimintaamme kuuluu maahantuonnin lisäksi laitteiden myynti ja huolto. Primulator toimii myös Norjassa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Valko-Venäjällä. Asiakaskuntaamme kuuluu ravintoloita, hotelleja, liikennemyymälöitä, risteilyaluksia ja pikaruoka- ja kahvilaketjuja.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme järjestelmällistä ja oma-aloitteista

HUOLTOKOORDINAATTORIA

vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä, ja sijaitsee toimistollamme keskeisellä paikalla Kalasatamassa aivan metroaseman kupeessa. Etsimme koordinaattoria, joka haluaa varmistaa huollon ja asiakkaidemme sujuvan työpäivän. Vahvan kasvun myötä lisää henkilöitä tarvitaan, ja tämä positio on organisaatiossa täysin uusi. Tehtävä sopii henkilölle, joka haluaa työskennellä reilussa ja mukavassa organisaatiossa asiakaspalvelun parissa ja lähteä kehittämään työnkuvaa eteenpäin!

Tehtäviisi kuuluu:

- huoltojen ja asennusten sopiminen huoltomiehien ja loppuasiakkaiden välille
- huoltopuheluiden vastaanottaminen ja muu yhteydenpito asiakkaisiin
- huollon asioiden koordinointi ja hoitaminen
- myöhemmin mahdollisesti laskutus ja muut eteen tulevat toimistotehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- aiempaa kokemusta assistentin tai koordinaattorin työstä
- aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta
- sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi
- kaupallisen koulutuksen katsomme ehdottomaksi eduksesi
- järjestelmällistä, oma-aloitteista, vastuullista ja organisointitaitoista työotetta
- Microsoft Office –perustaitoja sekä toiminnanohjausjärjestelmän osaamista

Tarjoamme mielenkiintoisen ja oman osaamisesi ja aktiivisuutesi mukaan kehittyvän työnkuvan. Pääset osaksi voimakkaasti kasvavaa yritystä, jossa vaihtuvuus on hyvin vähäistä! Työyhteisöksesi saat rennon ja mukavan porukan, jonka matkassa saat työskennellä myös ravintola-alan huippumerkkien parissa. Työpaikkana olemme kuuluneet platinakategoriaan jo yli kymmenen vuoden ajan, ja AAA –kategoriaan jo viimeiset kolme vuotta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuajan aikana. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.neva@manpowergroup.fi.