TISKAAJA, Bistrot–ravintola, Helsinki-Vantaa lentokenttä

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki, Vantaa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1
 
Etsitkö tiimiä, jossa hyvä meininki ja huumori ovat arkipäivää? Tai työympäristöä, jossa koet aina olevasi menossa, kymmenien eri kielien ja kansallisuuksien ympäröimänä? 
 
Haemme asiakkaallemme HMSHost Finland Oy:n operoimaan lentokentän Bistrot-ravintolaan
 
TISKAAJAA
 
varmistamaan keittiön sujuva arki. Työtä on tarjolla 60h/3vkoa noin kolmen kuukauden ajan. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- aikaisempaa kokemusta tiskaajan tai ravintola-alan työstä  
- englannin tai suomen kielen sujuvaa osaamista 
- reipasta ja oma-aloitteista asennetta
 
Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön sekä mahtavat työkaverit. Saat mainiota kokemusta keittiötyöskentelystä. Ison yrityksen mahdollisuudet voivat avata myös uusia portteja tulevaisuuteen! 
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat numerosta 040 827 9433.