Vakuutusmyyjä, Joensuu

ManpowerGroup Solutions Customer Experiences työllistää 500 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista varmistaen heille aina parhaat palvelut, osaamisen hyödyntää niitä, sekä kokonaisvaltaisen tyytyväisyyden. Työskentelemme monikanavaisesti palvellen asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin välityksellä. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Karjala, Joensuu
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
5

 

Kaipaatko työelämässä uusia haasteita ja haluatko kerryttää arvokasta työkokemusta tulevaisuutta ajatellen? Meiltä Mämppäriltä saat mahdollisuuden tähän ja lisäksi pääset nauttimaan joustavista työajoista ja takuuvarmasta palkasta.

 

Etsimme innokkaita työkavereita myyntitiimiin Joensuun toimipisteeseemme.

Työsuhde on vakituinen ja työsuhteen alussa on palkallinen viikon kestävä koulutusjakso. Tässä työssä pääset kehittymään alan asiantuntijaksi ja myynnin ammattilaiseksi. Yritys, jonka tuotteita myyt, on kansainvälinen ja vakavarainen vakuutusyhtiö, jolla on jo vankka asiakaskunta Suomessa. Työ on monipuolista, sillä samaa tuotetta ei myydä jatkuvasti, vaan eri kampanjat ja tuotteet tuovat työhön vaihtelua.

 

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta positiivista ja oppimishaluista asennetta. Tekemällähän oppii ja me opetamme sinut tekemään! Aiempaa kokemusta myynnistä et tarvitse, eivätkä koulutustaustasi tai työhistoriasi estä tämän työn tekemistä. Me autamme ja tuemme sinua jatkuvasti - tärkeintä on, että sinulla on intoa ja rohkeutta lähteä tekemään tätä työtä.

Mitä sinä saat

Saat joustavat työajat, joten voit itse räätälöidä työpäiväsi sinulle sopivaksi. Jokaiselta tunnilta saat vähintään 10 euron tuntipalkan ja tietysti bonusta omaan suoriutumiseesi perustuen. Ansiot voivat olla keskimäärin 13-14 euroa tunnilta ja parhaimmillaan jopa 20 euroa tunnilta. Työkavereiksesi saat alan ammattilaisia, jotka haluavat jakaa omaa osaamistaan. Koko tiimin tuki ja yhdessä työskentely ovat meillä arkipäivää ja ne auttavat saavuttamaan asetetut tavoitteet päivästä toiseen.

 

Jos sinulla jäi jotain kysyttävää, voit soitella Service Manager Marko Hänniselle arkisin klo 12-16, puh. 040 6311 995. Myös rekrytointitiimimme auttaa mielellään, puh. 040 652 8810 arkisin klo 9-15 välillä tai sähköpostitse osoitteessa fi.mpgs.cx.rekrytointi@manpowergroup.fi.

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 19.5.2019 osoitteessa manpower.fi.

 

Löydät somesta toimistomme meininkiä sekä myös myyjiemme kuulumisia, käy tutustumassa:

https://www.facebook.com/mgsCustomerExperiences/

https://www.instagram.com/mgs_customer_experiences/