PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Espoo

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1
 

Etsimme rekrytointitoimeksiantona asiakasyrityksellemme Siemens Osakeyhtiölle heidän Building Technologies –yksikköön Espoon konttorille

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan merkittävän kokoluokan rakennusautomaatioprojektien tehokkaasta läpiviennistä. Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja koostuu projektien edistymisen koordinoimisesta, aikatauluseurannasta ja raportoinnista, mutta myös projektitiimin johtamisesta ja koordinoinnista sekä tiiviistä asiakastyöskentelystä ja yhteistyöstä myyntiorganisaation sekä teknisten asiantuntijoiden kanssa. Vastaat lisäksi projektien taloudesta ja tarjouslaskelmista sekä osallistut myös aliurakoitsijoiden ja ostojen kilpailutukseen. 

Siemensin nopeasti kasvava Building Technologies –divisioona tekee ympäristöystävällisiä ja täydellisiä olosuhteita eri kiinteistöihin sairaaloista ostoskeskuksiin. Siemens Osakeyhtiö on myös ensimmäisenä Suomessa mahdollistamassa kiinteistöjen osallistumisen energiamarkkinoille kysynnänjoustolla. Innovatiivisilla ja laadukkailla ratkaisuilla Siemens kehittää yhteiskuntaa kiinteistöjen ja kriittisen infrastruktuurin kautta.
 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • LVIAS-tekniikan laajaa ymmärrystä ja kokemusta talotekniikan alalta
  • Erinomaisia projektinhallintataitoja ja kokemusta joko esimies- tai tiiminvetovastuusta
  • Ohjelmisto-osaamista (Office,CADS/CAD)
  • Innovatiivista asennetta, paineensietokykyä ja yhteistyötaitoja
  • Kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja asiakaslähtöiseen työskentelyyn
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Valmiutta ja halua matkustaa satunnaisesti
     

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän nopeasti kasvavalla ja kehittyvällä toimialalla. Menestystäsi tehtävässä tukevat asiantunteva tiimi, laadustaan tunnetut tuotteet sekä työnantaja, joka panostaa mittavasti henkilöstönsä osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin.
 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää Hae-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.11.2018. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Annika Fernandez (+358 40 584 6989, annika.fernandez@fi.experis.com).