JOHTAVA PROJEKTIASIANTUNTIJA, Kokkola / Oulu

Merius Oy kuuluu teollisuuden teknisen suunnittelun ja projektinhallinnan edelläkävijöihin. Teemme teollisuuden laitosinvestointeihin liittyvää esi-, konsepti- ja toteutussuunnittelua tavalla, joka on mullistanut perinteisen suunnittelun ja siihen liittyvän päätöksenteon. Hyödynnämme suunnittelussa ennakkoluulottomasti uusinta teknologiaa, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan merkittäviä etuja asiakkaillemme sekä heidän sidosryhmilleen. Palvelemme kemian-, kaivos-, konepaja- ja energiateollisuuden tunnetuimpia yrityksiä. Päämarkkina-alueemme on Suomi. Keskitymme Meriuksella esteiden ja ongelmien sijasta mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme olla ylpeitä. Panostamme hyvään laatuun ja luotettavuuteen, uusimpaan tekniikkaan ja menetelmiin sekä kehitysmyönteiseen hyvinvoivaan henkilöstöön.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Lappi, Kokkola, Oulu
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
2

 

Etsimme Meriukselle teollisuuden laitosinvestointiprojektien suunnittelukokonaisuuksien läpivientiin Kokkolaan Ja Ouluun

JOHTAVAA PROJEKTIASIANTUNTIJAA

Kantamaan vastuuta suunnitteluprojektien onnistumisesta. Monipuolisessa toimenkuvassa jalkaudut asiakasrajapintaan ja sidosryhmien pariin. Hallitset projektin suunnitelmallista etenemistä ja varmistat suunnittelutiimin budjetissa pysymisen hankintojen osalta. Teet laitosinvestointiprojektien esi- ja konseptisuunnitteluun liittyviä tehtäviä ja kartoitat laitevalmistajien tarjolla olevia ratkaisuja. Hahmotat asiakkaiden haasteet ja tuot esiin parhaat mahdolliset ratkaisuvaihtoehdot. Asiakastyytyväisyys on menestyksesi mittari, samoin laadullisten tavoitteiden saavuttaminen.

Insinööri-tutkinnon lisäksi teollisuuden toimintaympäristöt ovat tulleet sinulle tutuiksi, työkokemusta sinulla on esimerkiksi prosessiteollisuudesta tai materiaalinkäsittelylaitteista. Käytät tottuneesti 3D-suunnitteluohjelmistoja ja sinulle on tuttua esimiestyö asiantuntijaorganisaatiossa.

Toivomme, että olet aidosti innostunut teknologioiden antamista mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteita. Haluat kehittyä ja oppia uutta. Tarvitset tehtävässäsi suurien kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä tehtäväkohtaista asiakastarpeen ymmärrystä. Kommunikoit vaadittaessa englanniksi.

Me tarjoamme puitteet kehittymiselle, oppimiselle ja onnistumiselle. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uusimpien teknologioiden parissa ja haluamme että olet mukana kehittämässä toimintaamme. Tarjoamme positiivisen ja kannustavan työyhteisön tuen.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Haku on auki 11.12.2018 saakka. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.