PINTAKÄSITTELIJÄ, Luoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Luoto, Kokkola, Pietarsaari
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista
 
Pintakäsittelijää Luotoon
 
Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta
 
- työkokemusta vastaavista tehtävistä
- kokemusta paineruiskun käytöstä
- vastuullista ja itsenäistä työotetta
- reippautta ja oma-aloitteisuutta
 
Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Hae tehtävää viimeistään 31.5.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi
Viimeinen hakupäivä
2018-05-31