LASKENTA-ASIANTUNTIJA, Kuopio

Haluatko liittyä kansainvälisen paperi- ja pakkausmateriaalivalmistajan Mondin 25 700 kollegan joukkoon. Olemme kehittäneet asiakkaillemme huipputuotteita jo vuodesta 1793 lähtien. Mondi Powerflute Oy valmistaa koivukuidusta puolikemiallista aallotuskartonkia eli flutingia. Kartonkia käytetään ensisijaisesti kosteudenkestävyyttä ja lujuutta vaativissa pakkauksissa kuten hedelmä- ja vihanneslaatikoissa. Mondi Powerfluten tehdas sijaitsee Kuopiossa ja työllistää noin 200 henkilöä.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Savo, Kuopio
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Mondi Powerflute Oy:lle Kuopioon

LASKENTA-ASIANTUNTIJAA

taloustiimiin vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat yleiset taloushallinnon tehtävät kuten kirjanpito, raportointi sekä verotukselliset asiat. Odotamme sinulta vahvaa kirjanpidon osaamista, raportointitaitoja, organisointikykyä, tarkkuutta sekä itsenäistä työotetta. Yrityksen raportointikieli on englanti, joten tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Toivomme sinulta

-  tehtävään soveltuvaa koulutusta
-  vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
-  sujuvaa englanninkielen osaamista
-  itsenäistä ja ratkaisuhakuista työotetta
-  SAP ja/tai Hyperion osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. 

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi ja liittämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kyseiseen tehtävään viimeistään 26.5.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372, tiina.venalainen@manpowergroup.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.