ASIAKASNEUVOJIA RAHOITUSALALLE , Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
6

 

Haemme nyt rahoitusalalla toimivalle asiakkaallemme kuutta asiakasneuvojaa määrä- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteet alkavat 1.3.2018 tai 19.3.2018 ja kestävät 31.12.2018 asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Tehtävien työmäärä on 30 h/viikko, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai muutoin osa-aikatyötä etsivälle. Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tehtäviisi kuuluvat sekä pankki- että henkilöasiakkaiden palvelu laskutukseen ja kortteihin liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelu on kolmivuorotyötä, jota tehdään arkisin ja viikonloppuisin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- sujuvaa suomen ja ruotsin, sekä hyvää englannin kielen osaamista
- kaupallista koulutusta tai aiempaa työkokemusta esim. rahoitus- tai pankkialalta tai puhelinasiakaspalvelusta
- hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
- päätöksentekokykyä, neuvottelutaitoja, vaikuttavuutta 
- kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon
- paineensietokykyä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.