Kesätyöntekijä vakuutusmyyntiin, Joensuu

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Karjala, Joensuu
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
10


Kiinnostaako ponnahduslauta kesätöiden kautta työelämään? 
Kelpaisiko tienata kesän ajan ja säilöä hilloa talven varalle? 
Siistissä sisäduunissa ei haittaa jos (ja kun) sataa vettä koko kesän!

 

Hae meille kesätyöntekijäksi vakuutusmyyntiin Joensuun asiakaspalvelukeskukseemme!

 

Tehtävässä myyt vahinkovakuutuksia puhelimitse asiakkaille. Yritys, jonka tuotteita myyt, on kansainvälinen ja vakavarainen vakuutusyhtiö, jolla on jo vankka asiakaskunta Suomessa. Työ on monipuolista, sillä samaa tuotetta ei myydä jatkuvasti, vaan eri kampanjat ja tuotteet tuovat työhön vaihtelua.

Meille tärkeintä on innostunut ja myynnillinen asenne sekä oppimisen halu! Aikaisempi kokemus esimerkiksi puhelinmyynnistä nähdään eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Koulutustaustaasi tai työhistoriaasi enemmän katsomme kiinnostustasi asiakaspalveluun ja myyntiin. Toivomme sinun olevan ennakkoluuloton ja positiivinen tiimipelaaja, joka opettelee, jos jotain ei vielä osaa. 

Meiltä saat kattavan palkallisen koulutuksen tehtävään ja myyntiin, siistin sisätyön kesäksi, upeat työkaverit ja osaavat esimiehet, jalan oven väliin ja tuntipalkan lisäksi tietysti kunnon kannustepalkan. Työhyvinvointiin ja rentoon fiilikseen panostetaan myös kesällä! Laajennamme Joensuun myyntitiimiämme, joten on hyvät mahdollisuudet, että tehtäviä vakinaistetaan syksyllä. Tulevaisuudessa etsimme myös kasvavaan myyntitiimimme tiiminvetäjää – uralla eteneminen on siis mahdollista myös jatkossa!

Tuntipalkkasi myyjänä on 10 euroa, satoi tai paistoi. Lisäksi meillä on erinomaiset kannustemallit, joiden ansiosta ihan tavallisetkin tavoitteeseen pääsevät tyypit tienaavat 13-14 euroa tunnilta, ja huippumyyjät tienaavat jopa 19-20 euroa tunnilta. 

Työt alkavat kesä-heinäkuun vaihteessa ja työajat sijoittuvat arkisin klo 9-20 välille ja vapaaehtoisille on tarjolla myös leppoisia lauantaivuoroja klo 10-18 välillä. Voit itse sovitella työaikasi elämäsi ympärille, ainoastaan viikon kestävän koulutusjakson ajan toivomme sinun pystyvän olemaan klo 9-17 paikan päällä. 

Lisää informaatiota voit kysyä Marko Hänniseltä, puh. 040 6311 995 (arkisin klo 11-16) tai rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810 (arkisin klo 12-14).


Hae mukaan iloiseen porukkaamme osoitteessa www.manpower.fi heti tai viimeistään 24.6.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

 

Käy katsomassa toimistomme fiiliksiä Facebookissa:

https://www.facebook.com/MGSCCJoensuu/


Kesän meininkiä voi myös seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #hillootalveksi

ManpowerGroup Contact Center on mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa!