KIRJANPITÄJÄ, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme KIRJANPITÄJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydettyä ja kestää tammikuun 2019 loppuun saakka. Tehtävä on kokoaikainen. Toimit tehtävässä osana neljän hengen kirjanpitotiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Valimossa, Helsingissä. Tehtävä on vuokratyösuhde ManpowerGroupin kautta.

Tehtäviisi kuuluu:

- ostolaskujen tarkastus

- vastuualueellesi nimettyjen toimintojen kirjanpito

- käyttöomaisuuskirjanpito

- tilinpäätös yhteistyössä tiimin kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta, väh. 3 vuotta

- SAP-järjestelmäosaamista

- sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

- nopeaa oppimiskykyä ja joustavuutta

- positiivista asennetta ja tiimihenkisyyttä

- verolainsäädännön tuntemus, etenkin ALV-osaaminen, katsotaan eduksi

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän isossa yrityksessä ammattitaitoisessa kirjanpitotiimissä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian Manpowerin sivujen kautta rekisteröimällä CV:si. Haethan pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Consultant Manager Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi.